Én vagyok a rossz? Rosszul látom a helyzetet? Költözzünk vagy ne?
Gondoljátok át, melyik éri meg jobban. Ha albérletet fizettek neki, vagy ha kialakítotok otthon egy külön bejáratú kis részt neki. Nincs pince, ahol egy kis lakást lehetne csinálni?
Egyébként be se száll a rezsibe? Semmit nem ad oda nektek?
Hiába lenne külön bejáratú lakrész, attól még ugyanaz a villanszámla, a fűtés, meg minden. Ezekből nem lenne kettő, és ha nem száll be, akkor nincsenek előrébb.
Az semmit sem jelent, hogy másik bejárati ajtaja van.
Mi egy telken vagyunk apósommal, egy rendes családi ház, + külön egy kis ház. Csak nekünk nem rossz a viszony. De azon kívül, hogy másik ajtón megy be, minden más közös, és az attól még együttélés. Nem fogjátok kulcsra zárni az ajtót előtte, az nem megoldás.
Szóval az ottmaradás sehogy sem lesz jó megoldás.
Ő pedig hülye lenne elmenni onnan, ahol eltartják.
Öhöm. Szóval a másik fiánál már kitelt a becsület, most átköltözött hozzátok. :(
Mióta lakik nálatok? Tőletek tud valahová költözni? Beszéljetek párod tesójával, nekik hogyan sikerült költözésre bírniuk.
Pont ugyanannyi koze lesz az uj hazatokhoz mint a mostanihoz.
Siman odakoltozhet akkor is hozzatok, mi akadalyozza meg benne?
Amugy meg ha jol ertem (de javits ki ha nem igy van) a mostani haz amiben laktok azt az anyostol "orokoltetek".
Tehat nyilvan szamithat toletek valami anyagi segitsegre, hiszen o is segitett titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!