Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most én látom rosszul?

Most én látom rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ket eve elek egyutt a parommal. Hozzam koltozott. Vannak problemak, elvarja hogy en vagyok az asszony en csinaljak mindent. Van hogy egy hetet itthon tolt munka nelkul, en 12 orakat dolgozom keso este erek haza, es masnap reggel ujbol kelek.. nem egyszer vettem mar eszre ha otthon van es engedi szabadideje akkor kepes vegignezni a mosatlan edenyeket stb... ejszaka mikof hazaerek amit tudok gyorsan megcsinalok, berakok egy mosast stb.. de mar egy ideje figyelem es eszrevettem hogy kepes napokig ott hagyni a mosatlant. Nem is ez a lenyeg ez csak hatterinfo.

Mostanaban motorozni jar, nincs jogsija ra. Se kocsira.. semmi.

Motorozni eljar 7 napbol 5 napot delutanonkent. Mindegy hogy en eppen itthon vagyok e vagy sem. Az egyik haverja ma reggel is hivta hogy mikor er mar ra (vasarnap reggel) mert h menjendk mar. Mondom nem hiszem el h a vasarnapnak is igykell telnie, pont az a nap amikor minden csalad egyutt van kicsit. Folyamatosan elrangatjak, termeszetesen o meg benne van. Ezt anyosom is hallotta. Annyi valaszt kaptam hogy most fiatal (23) es hogy most menjem koslatni. En mar csak ennek hivom. Erre mondja nekem. O 3 gyerekkel volt otthon egyedul. Es h mi mai nok mar azt varjuk h az urunk mindig otthon legyen..mondtam neki hogy az a minimum ha nalam lakik h segit es nem minden egyes nap szo szerint koslat valahova. Mondtam neki h nagyon sajnalom ha neked a fel eleted igy telt el hogy egyedul voltal folyamatosan. Szomoru..

Teljesen kiakasztott ezzel. Annyit mondtam neki a vegem hogy hagyjuk a temat mert mint majdnem mindemben,ebben sem fogunk egyet erteni soha. Mi az h mi mai nok???

En ezen kiborultam.

En latom rosszul ? Vagy mi a baj?

Persze no vagyok vannak kotelessegeim. De komolyan ezt a valaszt kellett neki erre mondani?

Koszonom

23/N

tegnap 15:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, én magánlakásokat takarítok, jól fizetnek érte és tuti többször kapok ajándékokat is, mint amilyen sűrün te virágot kapsz az úgynevezett szerelmedtől.

De te tudod...csak akkor minek a kérdés?

tegnap 16:48
 12/33 anonim ***** válasza:
91%

Nálam az ilyen pasi már rég lapáton lenne.

Nem hiszem el hogy akkora feladat lenne egy mosást betenni, elmosogatni, vagy bármi kis apróság amivel segítene neked ha már 12 órában dolgozol.

Azokkal a kis kedvességekkel amiket nagy ritkán kapsz, baromira nem kárpótolná a többi hiányosságát, és lustaságát.

Ahogy írták is, lényegében te nem vagy más neki mint egy cseléd, és van kivel szexelni....semmi több.

Az meg hogy kísérti a sorsot, hogy egyszer lekapcsolják hogy jogsi nélkül motorozgat szintén nagy felelőtlenség....aztán majd a büntetést is kifizetteti veled?

Jobban jársz ha keresel egy normálisabbat.

tegnap 17:01
 13/33 anonim ***** válasza:
96%

Szólnék neki, hogy kezdjen csomagolni és küldeném vissza Anyóshoz. Ugrálja ő körbe a kicsi fiát, ha már nem tudta megnevelni.

Nem értem...A fő probléma a párod, és te egy olyan megjegyzésen akadsz ki, ami téged tökéletesen leír. Te vagy a párod cselédje. Hiába írod, hogy te ezzel nem értesz együtt, amikor pont az ellenkezőjét csinálod: te vagy a házi cseléd.

tegnap 17:42
 14/33 Katona Dius ***** válasza:
100%

Na ennek az lesz a vége, ha most nem lépsz, hogy:

- megkéri a kezedet (te belemész, mert miért kérné meg, ha nem szeret?)

- csináltok pár gyereket, akik a te nyakadba szakadnak, mert az is női munka

- mivel a gyerekek, a munkaés a háztartás mellett nem lesz időd, kedved ágyba bújni vele, szeretőt is keres maga mellé

- az "asszonyi kötelességed" nem teljesítése miatt majd elkezd a háztartási költségekből is kiszállni, fizethetsz egyedül mindent

- aztán ott állsz majd 1-2-3 gyerekkel, 0 fillérrel, mert mindent elvisz a háztartás, és vagy észhez térsz és meg tudsz lépni, vagy nem lesz lehetőséged, vagy nem térsz észhez és tűrsz neki tovább

- eéőbb utóbb a piához is hozzá nyúl a fickó, és az is a te "hibád" lesz

- téged és a gyereket is elkezd majd bántani, ami persze szintén a te "hibád" lesz

- de nyugi, néha majd kapsz egy-egy szál dudvát, hogy ő nagyon szeret amúgy, csak neki olyan nehéz... És te meglágyulsz és nem jelented fel a fenébe a rendőrségen...

Nem 100%, hogy minden pont eljön, de kolléganőm pl pont most próbál szabadulni egy ilyen kapcsolatból. Nála minden pont pipa.

tegnap 17:51
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező, de ez hülye kifogás, hogy most fiatal. Ha annyira menni akar, akkor menjen, de a kapcsolatnak vége. Ezzel csak te szívsz, később sem lesz jobb.
tegnap 18:11
 16/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem miért az anyósodat szidod, mikor a pasiddal van bajod. Ha nem tetszik a helyzet, akkor változtass rajta. Nem az az anyósod hibája, hpgy te ennyivel is beéred.
tegnap 18:19
 17/33 anonim ***** válasza:
90%
Mert a pasiját nem meri szidni, mert fél, hogy elveszti. Egyszerűbb egy harmadik személyt hibáztatni, hogy mindennek ő az okozója.
tegnap 18:22
 18/33 anonim ***** válasza:
93%
Anyósnak itt annyi a szerepe, hogy a fia kikuját sosem engedi el. Te barmit megtehetsz, lehozhatod a göncölszekér rendszámtábláját is, akkor is egy csicska maradsz mindkettőnek. A legjobb amit tehetsz, ha visszaküldöd ahhoz, aki ilyen aranyifjút nevelt belőle. Magad miatt meg ne aggódj, mert észreveszed a problémát, így hamarabb találsz egy normális, hozzádillő társat, mint gondolnád.
tegnap 19:36
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Csaxólok, te is ugyanúgy fogsz egyedül ücsörögni a 3 gyerekkel, mint anyós. Mert ha kicsit is inogni lát, úgy is rábeszél, hogy felcsinálhasson. Jobbik esetben csak motorozni lesz oda, rosszabbikban lecsukják balesetokozás miatt jogsi nélkül.
tegnap 19:39
 20/33 anonim ***** válasza:
87%
Jézusom. Szedd már össze magad és dobd ki ezt az élősködő gyermekembert.
tegnap 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!