Most én látom rosszul?
Sziasztok.
Ket eve elek egyutt a parommal. Hozzam koltozott. Vannak problemak, elvarja hogy en vagyok az asszony en csinaljak mindent. Van hogy egy hetet itthon tolt munka nelkul, en 12 orakat dolgozom keso este erek haza, es masnap reggel ujbol kelek.. nem egyszer vettem mar eszre ha otthon van es engedi szabadideje akkor kepes vegignezni a mosatlan edenyeket stb... ejszaka mikof hazaerek amit tudok gyorsan megcsinalok, berakok egy mosast stb.. de mar egy ideje figyelem es eszrevettem hogy kepes napokig ott hagyni a mosatlant. Nem is ez a lenyeg ez csak hatterinfo.
Mostanaban motorozni jar, nincs jogsija ra. Se kocsira.. semmi.
Motorozni eljar 7 napbol 5 napot delutanonkent. Mindegy hogy en eppen itthon vagyok e vagy sem. Az egyik haverja ma reggel is hivta hogy mikor er mar ra (vasarnap reggel) mert h menjendk mar. Mondom nem hiszem el h a vasarnapnak is igykell telnie, pont az a nap amikor minden csalad egyutt van kicsit. Folyamatosan elrangatjak, termeszetesen o meg benne van. Ezt anyosom is hallotta. Annyi valaszt kaptam hogy most fiatal (23) es hogy most menjem koslatni. En mar csak ennek hivom. Erre mondja nekem. O 3 gyerekkel volt otthon egyedul. Es h mi mai nok mar azt varjuk h az urunk mindig otthon legyen..mondtam neki hogy az a minimum ha nalam lakik h segit es nem minden egyes nap szo szerint koslat valahova. Mondtam neki h nagyon sajnalom ha neked a fel eleted igy telt el hogy egyedul voltal folyamatosan. Szomoru..
Teljesen kiakasztott ezzel. Annyit mondtam neki a vegem hogy hagyjuk a temat mert mint majdnem mindemben,ebben sem fogunk egyet erteni soha. Mi az h mi mai nok???
En ezen kiborultam.
En latom rosszul ? Vagy mi a baj?
Persze no vagyok vannak kotelessegeim. De komolyan ezt a valaszt kellett neki erre mondani?
Koszonom
23/N

Szerintem itt mindenki tök jól felvázolta a dolgokat, de már magad is sejtetted.
A “lehozhatod a göncölszekér rendszámtábláját is, akkor is egy csicska maradsz mindkettőnek” kommentért nagy pacsi :D
Vannak ilyen típusú emberek, mint a palid. Piócák. Elmennek a falig, kiszedik belőled amit és amennyit lehet, és adnak cserébe pont annyit, hogy ne hagyd el őket.
Még csak nem is feltétlenül gonoszságból csinálják, csak erre tanultak rá, mert azt látták, hogy a dolgok így működnek. Azért azt ne gondold, hogy majd magától megváltozik, vagy elég lesz a szép szó.
Majd ha te és az utánad következő minden csaja kidobja, akkor ESETLEG elgondolkodik. Vagy keres az anyukájához hasonló palimadarat.
Anyosomat annyiba hibaztatom, vagyis azon akadtam ki hogy maga az o felfogasa, hozzaallasa.
FIATAL, most kell koslatni MI MAI NOK azt varjuk h otthon uljon.
Es ezzel a megszolalasaval mindent elmondtam :) ha valakinek nem lenne a lenyeg egyertelmu.

Remelem felesegul is mesz hozza es szulsz is neki 5 gyereket, az a tuti!
Akkor csinalod jol, aztan majd lehet panaszkodni az asszonysutyorgoba, hogy mekkora here a parom, megcsalt mar 10x is, de itt az 5 gyerek, igaz, meg is ver neha, de na. Azert csak szeretem ezt az aranyfaszut!
Ha ez kell neked, csinald rendesen!!!😂😂

#22 látszik, hogy anyósodnak mit sikerült nevelnie. Ebből te jót soha az életben nem fogsz kínozni ezzel az emberrel, és konkrétan ingyen éltetsz egy pasit, aki tojik a fejed tetejére.
Milyen kéne legyen anyósod szerint? Kéne járjon minden este inni, seggrészegen hazaérkezni, veszekedni, kötekedni az ételben, a rendben, mindenben? Mert gondolom anyósod is ezt kapta. Vigyázz, ezzel a pasival jól nem jársz. Ha van eszed, még te id FIATAL VAGY, kapsz mást, és ezt rugd ki a picsába, mert anyuka mindig visszarázza ebbe.
Elhsizem hogy szereted meg minden, de ez nem lesz jó soha a picsás világban.

Jah, és plusz annyit hozzateszek.
Ne csinálj neki gyereket. Előbb utóbb felnyílik a szemed. Ne szúrj el egy gyermek életet csak azért, mert most szereted. A szerelem elmúlik, de a motorozás és a haverok nem fognak. Ha most ez van akkor jovoheten az van.
Plusz a mosogatás a legalapvetőbb, hogy valaki maga után legalább elmosogat. Ennyit ha nem tud, akkor veled fogja meg a seggét is kitörülnim
Szóval nyíljon ki inkább most a szemed, keress egy rendes pasit, ezt meg hagyd rá anyucira, nyalja csak ő a seggét továbbra is. Te csak jól fogsz járni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!