Vasárnapi ebéd anyósommal túl furcsa nekem vagy én látom rosszul a dolgokat?
Egy vasárnapi ebéd az anyósommal úgy néz ki, hogy reggel elmegy bevásárolni, utána feljön hozzánk és nálunk főzi meg az ebédet, nálunk eszünk. A maradékot elcsomagolja és hazaviszi. Pedig az aktuális pasija bútorasztalos és nagyon pöpec amerikai konyhája van, hatalmas ebédlővel. Szokott felhozni 20 db csokit is, egyet ad a fiamnak, aztán a többit hazaviszi.
Nekem azért szokatlan mert ha a szüleimhez megyünk akkor oda megyünk hozzájuk és ők főznek, az egész maradékot hazahozzuk.
Azt furcsállom (és alighanem a kérdező is), hogy nálatok főz, a ti számlátok terhére. Igaz, Ti is esztek, de a maradékot elviszi + egy csokit ad.
A pasija ilyenkor mit eszik? Őt miért nem viszi magával?
Igen, megírták fentebb: veletek nem akar egy asztalnál enni.
Élettapasztalatokkal a hátam mögött azt tanácsolom, hogy ha a kiadásotok nagyjából összhangban van ÉS NEKTEK IS MEGFELEL a helyzet, akkor ne bosszankodj.
Ui. ha azt mondanád, hogy ne tegye, talán megharagudna rád, mert nem találkozhatna a fiával. Alighanem a pasija a kerékkötő, miattad meg ők ne vesszenek össze.
Az a szuper konyha + nappali nem az anyósodé, hanem a pasié, ha jól értelmezem.
Meg talán nem is egymástól 5 percre laktok, ha azt akarja, hogy frisset egyetek, akkor nálatok kell megfőznie.
A maradékkal meg hadd csináljon amit akar, ebbe már ne akadj bele!
A gyerek is kap a csokiból, miért kellene 20 db-ot kapnia?
Lehet, hogy a pasi bízta meg, hogy vigyen 20 db. csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!