Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vasárnapi ebéd anyósommal túl...

Vasárnapi ebéd anyósommal túl furcsa nekem vagy én látom rosszul a dolgokat?

Figyelt kérdés

Egy vasárnapi ebéd az anyósommal úgy néz ki, hogy reggel elmegy bevásárolni, utána feljön hozzánk és nálunk főzi meg az ebédet, nálunk eszünk. A maradékot elcsomagolja és hazaviszi. Pedig az aktuális pasija bútorasztalos és nagyon pöpec amerikai konyhája van, hatalmas ebédlővel. Szokott felhozni 20 db csokit is, egyet ad a fiamnak, aztán a többit hazaviszi.

Nekem azért szokatlan mert ha a szüleimhez megyünk akkor oda megyünk hozzájuk és ők főznek, az egész maradékot hazahozzuk.

2020. szept. 14. 12:02
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
95%
A pasija nem szeret titeket, azért nem mehettek hozzá. A csokikat meg valszeg saját maguknak veszi, nem nektek, csak mivel a bevásárlás után egyenesen hozzátok megy, leparkoltatja őket ott.
2020. szept. 14. 12:05
 2/54 anonim ***** válasza:
76%
Nem furcsa, szerintem is az van amit az #1-es írt. Az miért baj, ha elviszi a maradékot? Ti is elviszitek, ha a szüleidnél vagytok.
2020. szept. 14. 12:18
 3/54 anonim ***** válasza:
37%
Legkozelebb ne engedd be. Ez komoly. Semmikepp.
2020. szept. 14. 12:20
 4/54 anonim válasza:
81%
De furcsa, én ezt nem engedném. Ha vasárnapi ebédet akar, meghív hozzájuk. Ha nem, te megfőzöl és otthon esztek. Állj kicsit a sarkadra...
2020. szept. 14. 12:27
 5/54 anonim ***** válasza:
68%
úgy tűnik, a puccos konyháját akarja védeni, a te rovásodra
2020. szept. 14. 12:33
 6/54 anonim ***** válasza:
53%
Jol zarjatok be az ajtot ha jonne. Es ne legyetek otthon. Ha elotte szol ami alap akkor mondjatok h dolgotok van nem ertek ra!
2020. szept. 14. 12:42
 7/54 anonim ***** válasza:
75%

Azt furcsállom (és alighanem a kérdező is), hogy nálatok főz, a ti számlátok terhére. Igaz, Ti is esztek, de a maradékot elviszi + egy csokit ad.

A pasija ilyenkor mit eszik? Őt miért nem viszi magával?

Igen, megírták fentebb: veletek nem akar egy asztalnál enni.

Élettapasztalatokkal a hátam mögött azt tanácsolom, hogy ha a kiadásotok nagyjából összhangban van ÉS NEKTEK IS MEGFELEL a helyzet, akkor ne bosszankodj.

Ui. ha azt mondanád, hogy ne tegye, talán megharagudna rád, mert nem találkozhatna a fiával. Alighanem a pasija a kerékkötő, miattad meg ők ne vesszenek össze.

2020. szept. 14. 12:48
 8/54 anonim ***** válasza:
70%

Az a szuper konyha + nappali nem az anyósodé, hanem a pasié, ha jól értelmezem.

Meg talán nem is egymástól 5 percre laktok, ha azt akarja, hogy frisset egyetek, akkor nálatok kell megfőznie.

A maradékkal meg hadd csináljon amit akar, ebbe már ne akadj bele!

A gyerek is kap a csokiból, miért kellene 20 db-ot kapnia?

Lehet, hogy a pasi bízta meg, hogy vigyen 20 db. csokit.

2020. szept. 14. 12:56
 9/54 anonim ***** válasza:
77%
Én amikor a szüleimhez megyek ebédelni (havonta egyszer), akkor sincs pofán elhozni az összes maradékot.
2020. szept. 14. 12:59
 10/54 anonim ***** válasza:
63%
Nekem furcsa lenne hogy nálunk szeretne főzni, igaz én az a típusú ember vagyok aki nem érzi komfortosan magát; ha más főz a konyhájában. Ugyanígy más konyhájában sem szívesen főznék. Szerintem illendő dolog lenne az is ha a felét ott hagyná nektek a maradéknak, biztos jól esne nektek is egy plusz ebéd másnapra
2020. szept. 14. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!