Csak nekem furcsa ez a fotó?
Múltkor párom anyukája mutogatott képeket. Volt egy a fiáról. Kb 6 éve készült. 33 volt akkor a párom. Volt egy kép amin a párom egy szál alsógatyában feszít a konyhapultnál. Anyukája hosszasan nézegette. Meg mondta milyen jól nézett már ki akkor is a fia.
Milyen anya fotózza a félmeztelen felnőtt fiát?
En egész nyáron gatyában vagyok otthon, ha akkor készül fotó akkor azon bizony gatyában leszek rajta... nem 1817-et írunk, hogy az ünneplős ruhaért szaladjunk, ha fényképezőt(mobilt) látunk....
10 év múlva dettó igy lesz, nem fura
25/f
Igen, csak neked furcsa. Attól még, hogy a fia, láthatja, hogy mondjuk jó pasi-e vagy sem. Én a saját húgomon látom, hogy jó nő, a férjem öccsén, hogy jó pasi, sőt, anno a saját apám mesélte, hogy kocsikázott hazafelé, megállapította, hogy milyen csinos nő sétál itt az út szélén, majd mikor mellé ért, kapcsolt, hogy "baaaszki ez a lányom", úgyhogy megállt mellettem, hogy kell-e egy fuvar. :D
Nem kell ezt túlspilázni, és legfőképp rosszat belelátni, mert nincs...
Nem kell ezen kiakadni.
Ma már mindenhol, mindenki, és mindent fotózgat. Már a kisgyerek is amikor a bilin van.
Amikor társkeresőkre félmeztelen klott gatyás képeket tesznek fel magukról, akkor ne csodálkozzunk.
Mivel mindenki és mindent fotóz, még a napi adag kávéját is, ezért ez nem furcsa.
A furcsa inkább az, hogy ilyen hülye világban élünk.
A fotózás valóban átment ebbe a mindent és mindig dologba, szóval azon nem kell fennakadni.
Az meg hogy elismeri, hogy jó pasi? Én is elismerem, hogy a testvéreim jó pasik, de ez nem jelenti azt, hogy pl.: rájuk másznék. Még a gondolat is undorító. Szóval szerintem semmi furcsa nincs ebbe, egyszerűen csak elismerte, hogy jó adottságai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!