Csak nekem furcsa ez a fotó?
Múltkor párom anyukája mutogatott képeket. Volt egy a fiáról. Kb 6 éve készült. 33 volt akkor a párom. Volt egy kép amin a párom egy szál alsógatyában feszít a konyhapultnál. Anyukája hosszasan nézegette. Meg mondta milyen jól nézett már ki akkor is a fia.
Milyen anya fotózza a félmeztelen felnőtt fiát?
"... Volt egy kép amin a párom egy szál alsógatyában feszít a konyhapultnál. Anyukája hosszasan nézegette. Meg mondta milyen jól nézett már ki akkor is a fia.
Milyen anya fotózza a félmeztelen felnőtt fiát?"
Kedves Kérdező!
Nincs ebben semmi furcsa és beteges, ezt majd magad is megtapasztalod, ha lesz gyereked és már fel is nevelted.
A gyereke az embernek a produktuma, a büszkesége, mindegy, hogy milyen nemű.
Én anya vagyok, felnőtt gyerekekkel, egyik nő, a másik férfi.
Ahányszor meglátom valamelyiket, rögtön azt mondom, hogy "De gyönyörű vagy Kislányom! ...vagy Kisfiam!
Mikor melyik kerül elém, pedig 38 és 40 évesek.
A gyerekem mindig a gyerekem lesz, még ha pucéran sétálna is előttem (de nem teszi) sem jutna eszembe gerjedni, vagy férfiként tekinteni rá.
Egy valamit kifogásolhatsz, hogy anyukád előtt is alsóneműben volt, azt is csak az udvariassági része miatt, mert egyébként látványilag biztos nem mutatott többet, mint bárki egy nyaralás alatt az üdülőben, vagy a strandon.
Szóval, hidd el nekem, hogy hosszútávon boldogabb leszel, ha a barátod anyukájával kapcsolatban nem kifogásolsz teljesen normális dolgokat és lejjebb adsz a prűdségből.
Anyaként írom. Nem furcsa.
Egyrészt nem mindenki szégyellős. Van család, ahol nyakig begombolkoznak, és van, ahol normális akár fehérneműben lenni otthon.
Ez az adott család normája. Ha társat választasz, a családját mellé kapod ajándékba. 😊 Ha valamivel problémád van, azt időben beszéld meg a pároddal.
Másik, amit írtál, hogy anyuka hosszan nézegette. Ezzel mi a probléma? Az anyukája. Ne láss mögé mást. Miért ne lehetne büszke a fiára? Nyugi, nem "úgy" nézi meg. De ezt majd akkor érted meg, ha fiad lesz.
"Anyukaja hosszasan nezegette."
Nyugi, nem vonzodik a sajat fiahoz. Tul hisztis meny jelolt vagy :)
"Nálunk senki nem járkált fehérneműben. Nyáron fürdőruhában. Nekem az volt természetes. Múltkor itt volt anyukám és előtte is így járkált. Nekem ez fura nem így nőttem fel."
Nézd, neked fura, mert nálatok nem volt szokás, másnak nem fura, mert másnál más a szokás. Sokan vagyunk, sokfélék.
Ha anyukádat zavarja, akkor szólj a párodnak, hogy olyankor, amikor ott van, vegyen fel valamit. Az én vejem is szeret otthon alsógatyában lenni, neki az a kényelmes. Engem épp nem zavar, az én férjem is ilyen volt.
"Csak nekem furcsa ez a fotó?"
El kell hogy keserítselek, IGEN! Csak neked!
Milyen beteges, középkori, karótnyelt gondolkodásod van neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!