Csak nekem furcsa ez a fotó?
Múltkor párom anyukája mutogatott képeket. Volt egy a fiáról. Kb 6 éve készült. 33 volt akkor a párom. Volt egy kép amin a párom egy szál alsógatyában feszít a konyhapultnál. Anyukája hosszasan nézegette. Meg mondta milyen jól nézett már ki akkor is a fia.
Milyen anya fotózza a félmeztelen felnőtt fiát?
Huu tutira azért mert egy beteg perverz állat....- 😁 NEM, nem azért. Hiába szeretnéd ezt hallani. Egyszerűen csak gyönyörködött a saját gyerekében. Ha neked is lesz fiad megérted milyen ez.
Amúgy nem mindenki szenved prűdériában és gatya volt rajta (kb. fürdőruha is lehetett volna) nem egy szál fütyiben álldogált ott.
Volt egy ügyfelem, egy idős néni. Nem volt mozgékony, szóval ügyintézés miatt házhoz kérte az ügyintézőket. Ha nála jártam, mindig megmutatta, milyen gyönyörű lányai vannak.
A családi albumban a "pici lánya" fehérneműs képekben feszített. Életemben nem voltam még annyira zavarban, mint akkor. :) A néni büszkén mutogatta végig minden alkalommal, hogy neki milyen csinos lánya volt.
Nem mondom, hogy én nem néztem volna furcsán a helyedben, de nem mindenhol szokatlan ez a felállás. Egyébként így belegondolva, a régi családi albumban apámról is van egy csomó alsónadrágos/félmeztelen kép, mikor büszkén mutogatja a horgászzsákmányát, vagy nagyszülőknél a hátsó kertben van.
Pedig ezek egyike sem mai fotó, én sem vagyok már mai gyerek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!