Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak nekem furcsa ez a fotó?

Csak nekem furcsa ez a fotó?

Figyelt kérdés

Múltkor párom anyukája mutogatott képeket. Volt egy a fiáról. Kb 6 éve készült. 33 volt akkor a párom. Volt egy kép amin a párom egy szál alsógatyában feszít a konyhapultnál. Anyukája hosszasan nézegette. Meg mondta milyen jól nézett már ki akkor is a fia.

Milyen anya fotózza a félmeztelen felnőtt fiát?

2017. máj. 2. 23:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%

Most akkor kivel is van bajod? A párod anyukájával, vagy a pároddal? Döntsd már el!

Fura vagy, hogy így csöpögteted az információkat! Nagyon fura!

Először jössz a képpel, meg az anyjával, utána a gatyájával, utána meg azzal, hogy pózerkedett a párod a fotón, utána meg azzal, hogy nálatok alsógatyában fogadta az anyádat.

Döntsd már el, hogy mit akarsz, vagy magyarázz értelmesen! Ne a 25 milliomodik hozzászólásodból kelljen kikaparni, hogy mi vvvvan?????

Nem értem mit akarsz!

2017. máj. 3. 09:08
 22/42 anonim ***** válasza:
87%
És??? Mi szóljunk a párodnak, hogy legközelebb ne alsógatyában mászkáljon, ha jön hozzátok valaki????
2017. máj. 3. 09:11
 23/42 A kérdező kommentje:
Azért írtam le utólag dolgokat mert ti fals dolgokkal bombáztatok. Le akartam írni mik voltak. Semelyikkel nincs bajom. Egyszerűen fura nekem.
2017. máj. 3. 09:19
 24/42 anonim ***** válasza:
62%
Akkor ideje lenne felnőni.
2017. máj. 3. 09:23
 25/42 anonim ***** válasza:
88%
Ha anyukád előtt alsógatyában rohangál, nyugodtan kérd meg, hogy vegyen fel valamit. Megértem, ha ez zavaró, mindenféle rossz gondolat nélkül illetlenség és kész. Viszont azt is megértem, ha ő ezt nem érzi, mert mondjuk családtagnak tekinti anyudat, vagy mittudomén... kommunikáció, az sok mindent megold.
2017. máj. 3. 09:25
 26/42 A kérdező kommentje:
Nem kellene bunkózni és sértegetni. Feltettem normális kérdést. Normálisan válaszoltam.
2017. máj. 3. 09:26
 27/42 anonim ***** válasza:
70%
Ha rám értetted, akkor én is normálisan válaszoltam, kérdeztem!
2017. máj. 3. 09:28
 28/42 A kérdező kommentje:
Nem a normálisaknak írtam hogy bunkóznak. És mostantól nem érdekel ez az egész. Mindenkinek köszönöm a hozzászólását! 😊
2017. máj. 3. 09:33
 29/42 anonim ***** válasza:
77%
Ha tetszik, ha nem akkor is éretlen vagy. Egy értelmes ember nem csinál a semmiből ekkora ügyet.
2017. máj. 3. 09:34
 30/42 anonim ***** válasza:
82%
A fürdőruha/bikini/fürdőnadrág miben más, mint egy alsónemű? Semmivel sem takar többet. Jézusom, te nagyon gyerekes vagy!
2017. máj. 3. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!