Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vasárnapi ebéd anyósommal túl...

Vasárnapi ebéd anyósommal túl furcsa nekem vagy én látom rosszul a dolgokat?

Figyelt kérdés

Egy vasárnapi ebéd az anyósommal úgy néz ki, hogy reggel elmegy bevásárolni, utána feljön hozzánk és nálunk főzi meg az ebédet, nálunk eszünk. A maradékot elcsomagolja és hazaviszi. Pedig az aktuális pasija bútorasztalos és nagyon pöpec amerikai konyhája van, hatalmas ebédlővel. Szokott felhozni 20 db csokit is, egyet ad a fiamnak, aztán a többit hazaviszi.

Nekem azért szokatlan mert ha a szüleimhez megyünk akkor oda megyünk hozzájuk és ők főznek, az egész maradékot hazahozzuk.

2020. szept. 14. 12:02
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
64%
Ja, hogy kérdező a férj... hat ez igy tok mas :D ne zavarjon.. gondolom a feleseged orul h nem neki kell robotolnia a konyhaba
2020. szept. 14. 23:24
 42/54 anonim ***** válasza:
61%
Az durva, hogy a családotok, a szűk családotok nem tud már évek óta egy teljes hétvégét eltölteni hármasban?
2020. szept. 14. 23:46
 43/54 anonim ***** válasza:
47%

"Én örülnék neki hogy bevasarol és nem nekem kell főzni még odacaplatni se kell,"

Én nem tűrném. Olyat a világ nem baxott, hogy a konyhámban valaki kupit csinál.

Csodálkozom, hogy itt ez a válaszolók 90 százalékának belefér.

2020. szept. 15. 14:43
 44/54 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy én egyből levettem, hogy a kérdező a pasi... (és baromira igaza van, hogy zavarja ez az egész.)
2020. szept. 15. 14:45
 45/54 anonim ***** válasza:
42%
Nekem nem lenne gáz. Ha másnak igen,akkor bekaphatja 😁 Amig a másnak az apja idejön és ittfelejti magát teljes hétvégékre,addig nekem nem lenne gáz ha anyum jönne 😊 Legalább akkor papus nem jönne . Látod nálunk forditott a helyzet . Hétvégente reggeliztető,ebédeltető és vacsoráztató cseléd vagyok. Cseléd,mert nem csak megfőzni (ebéd) összekészíteni(reggeli,vacsi) kell az ételeket,hanem tálalni és a szájuk elé tenni. Nah??? És nem az én apám. Nah????
2020. szept. 18. 16:03
 46/54 anonim ***** válasza:
30%
45 vagyok,folytatom.. és mosni rá,mert olyankor hoz 2-3 szatyor koszos ruhát.És takarítani utána,mert biza sáros cipővel is képes körbemászni a lakást és ha dzsuvás lesz a keze,törli fotelbe,bárhova. És ha wc-re megy állandóan mellé hugyozik. És stb..és stb... nah?????
2020. szept. 18. 16:06
 47/54 anonim ***** válasza:
83%
45, 46. Sajnálom hogy szar az életed de ez nem egy kinek rosszabb verseny. Itt most nem rólad van szó. De elmagyarázom. Olvasd el a kérdést, értelmezd, és mondd el hogy te mit tennél a kérdező helyében, vagy te mit gondolnál ha a helyében lennél, esetleg ha már még történt veled akkor mit gondoltál.
2020. szept. 18. 16:15
 48/54 anonim ***** válasza:
52%
Elfogadnám,ahogy teszem is jelenleg. Szeretem a párom,mivel ő meg az apját szereti,fontos neki,hát egye fene,elfogadom. Hallgatok és ennyi . Emiatt írtam le. Ezt tenném és ezt is teszem.
2020. szept. 18. 16:21
 49/54 anonim ***** válasza:
65%

Kap kaját,egy mama igen jól tud főzni. Gyereknek nem kell 20 csokoládé,sőt. Gondolom ők is vesznek neki,így ha a mama egy db.banánnal állítana be,akkor sem húzhatná fel a kérdező a szemöldökét ☺

Az meg,hogy elviszi a maradékot..miért ne tehetné meg? Vett,főzött belefektette pénzét,energiáját,idejét. Jól lakatta őket,mi a gond a maradék hazavitelével? Mi is szoktunk anyuknál kapni 1 evésre valót de ennyi.

2020. szept. 18. 16:26
 50/54 anonim ***** válasza:
19%

Itt a többség valamiféle kommunában él? Hogy a fenébe fér ez bele 5 éven át vasárnaponként?

Kérdező! A gatyáidat még nem vitte el az anyós az asztalosmester kanijának?

De komolyra fordítva a szót, én nőként sem anyámat, sem anyósomat nem tűrném meg egy ilyen szituban.

Férfiként is gáz ehhez asszisztalni. A feleséged nem vágyik veled/gyerekeivel lenni hétvégén?

Totál beteges, ha ez 5 éve rendszeresen megy. (Nem egy karácsonyi vagy szülinapi közös főzőcske alkalmanként)

A kani aki meg a hullót várja a másik eszement a történetben.

Amúgy meg akár kamu, akár nem egy rakat ilyen idióta fut, család címszó alatt.

2020. szept. 21. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!