Vasárnapi ebéd anyósommal túl furcsa nekem vagy én látom rosszul a dolgokat?
Egy vasárnapi ebéd az anyósommal úgy néz ki, hogy reggel elmegy bevásárolni, utána feljön hozzánk és nálunk főzi meg az ebédet, nálunk eszünk. A maradékot elcsomagolja és hazaviszi. Pedig az aktuális pasija bútorasztalos és nagyon pöpec amerikai konyhája van, hatalmas ebédlővel. Szokott felhozni 20 db csokit is, egyet ad a fiamnak, aztán a többit hazaviszi.
Nekem azért szokatlan mert ha a szüleimhez megyünk akkor oda megyünk hozzájuk és ők főznek, az egész maradékot hazahozzuk.
Ha 5 éve csinálja már nem tökmindegy?
Én nem hagynám anyósom nálam főzni. Ha az én lakásomon eszünk akkor én is főzök és én is vásárolok be.
100-ból 80 fiatal meny halálosan kiakadna, ha az anyósa főzőcskézni kezdene a konyhájában. De a maradék 20 is kiakadna, ha ezt rendszeresen csinálná.
Mondjuk 5 év után el se tudom képzelni, hogy lehet ezt normálisan szóvá tenni. Ha zavar, miért nem 4-5 alkalom után tetted föl a gyakorin a kérdést? Most így 5 év után ez kb. úgy néz ki, hogy eddig jó volt így, most meg bekattantál, és mostantól nem tetszik.
Jaj hogy itt mindenki mindenből problémát csinál..
Én örülnék neki hogy bevasarol és nem nekem kell főzni még odacaplatni se kell, szuper közbe beszelgethetunk, heti egyszer tehat nem surun , ha ő főz akkor én mosogatok, vagy akár letezik mosogatogep. elviszi a maradékot (mert nem fogyott,) holnapra vagy a pasijanak azzal sincs probléma és tán nem elég 1 csoki? Persze rejtély mit csinál a többivel napi adagnak sok de akkor miért vasárnap veszi meg talán megy utána valahova ahol elosztogatja tok mindegy ja de nekem nincs is bajom az anyosommal mert nem akadok fent mindenen..
Szerintem ennek nincs köze ahhoz higy neki otthon mekkora konyhája van. Szerintem csak amennyire sóher.
Amúgy sokan utálnak főzni, nem tudhatjuk higy a kérdező hogy van ezzel. Én szeretek úgyhogy zavarna ha hetente ő főzne nálam.
De nem is ez a gáz, hanem az hogy hazaviszi a maradékot. Szerintem ez bunkóság. Miért nem vásárol úgy hogy kb elég legyen arra a főre amire szánja?
A csokis dologrol annyit higy ha 20 darabosat venni olcsóbb akkor végülis miért ne, egy az unokának a többi haza. Mondjuk én nem csinálnám ezt, vennék egy darabot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!