Furcsa az anyósom, mit tegyek?
Mosolyogj és legyél vele kedves.
A leírásod alapján pároddal semmi gond. Ha összeköltöztök albérletbe, akkor nyilván nem fog mindent hazaadni, mint most, és ez lesz a normális.
Meg anyuka is nyugodtan pasizhat akkor legalább. :)
Addig meg, gyanítom, azért akaszkodik ennyire, mert unatkozik egyedül. Itt meg a barátod tud lépni, az ő dolga megmondani, hogy anyuka, most kettesben mennénk randizni.
Nem anyósod. Aktuális pasid anyja
Mondjuk pasid megmondja, hogy anya hallgatni akarod a szexet? Nem? Akkor becsukom az ajtót.
Meg "Elmentünk moziba, szia"
Akkor milyen tanácsot akarsz?
Becsukod az ajtót, elmentek moziba és kész.
Ha meg úgy lesz, akkor összecuccoltok. Ennyi
Itt a barátoddal van a legnagyobb gond! Ő sajnos tipikus anyámasszony katonája,ezek a fiúk még 35 évesen is anyjukkal fognak élni. Szomorú,hogy nem mer akár ellen mondani,saját lábára állni,gondolom emiatt nem is tudsz rá úgy tekinteni,mint igazi férfi.
Meg mi az,hogy nyitott ajtónál aludni,jó,hogy nem együtt az anyóssal! Nekem ilyet mondanának,hogy nyitva kell hagyni az ajtót,rögtön haza is mennék. Meg a többi,szomrú,hogy vannak ilyen emberek,szülök. Sok jóra ne számíts a jövőben,mert az ilyen mindig az anyjának fog igazat adni. Téged pedig,különféle kifogásokkal,érvekkel fog meggyőzni,hogy szegény anyja meg igy-meg úgy stb...
De ne aggódj fiatal vagy még,ha úgy alakől,remélhetőleg találsz majd egy tökösebb pasit. Sok sikert.
Mintha az én anyósom 20 évvel ezelőtti viselkedéséről írnál, de szó szerint. Szinte hátborzongató. Annyi a különbség, hogy a férjem levált róla. Összeköltöztünk külön, nem adta neki fizetését, nem hozta el a randinkra, stb. Így is odáig fajult a dolog, hogy én nem tartom anyóssal a kapcsolatot és a fiával sem jó a kapcsolata. Ha a férjemmel és az unokájával akar találkozni (ez sem gyakori), az ellen nincs kifogásom, de én ezeken nem veszek részt.
Így, hogy a férjem nem áll a hülyeségei mellé, lehet élni. Ha viszont a te pasid nem válik le az anyjától, akkor nagyon gondold meg ezt a kapcsolatot.
Ne haragudj, de ez az egymilliomodik kérdés ebben a témában és mint régi gyakorisnak neked is fejből kellene tudnod az erre adható tipikus válaszokat.
1., Összeköltöztök és kész.
2., Hogy az 50-es anyós mit csinál a szabadidejében, azzal te ne törődj, az ő dolga. (Egyébként nem dolgozik? Nehezen hihető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!