Miért furcsa nekem anyósom főztje?
Igen veled van a gond
Tobb millio no foz munka utan vagy elott.Negy gyerekre es a ferjemre.
Ket munkahelyem van es mielott elmegyek mindig fozok a csaladnak Ha kell hajnalban kelek ez miatt.
Kiszolgalnak es huod a szad?Tolem aztan kapnal ha en lennek az anyosod.Bar en nem foznek egy fiatal egeszseges gyerektelen nore csak azert mert dolgozik.
Soha nem hallottad még: ahány ház annyi szokás..
Én sem rakok cukrot a palacsintába.
Anyósod csinál neked vacsorát legyél hálás, ha nem ízlik akkor járj haza minden nap és egyél ott..
Szerintem értékeld, hogy anyósod rátok is főz, és ne azt nézd, hogy mit és hogyan. Ha nem ízlik, akkor köszönd meg az eddigi segítségét, és rendelj inkább valamilyen ételfutártól ennivalót.
Ha körbenézel az itteni anyós,após kategóriában, rájössz, hogy neked igazából semmi, de semmi problémád nincs, örülj, hogy ilyen gondoskodóak. Egyébként náluk laktok?
Igen, veled. A következők miatt:
-nehezedre esik a cukor/sószórót felemelni
-semmi hálaérzet nincs benned, össze kéne tenned a két kezed, hogy nem neked kell főzni és még anyóséknál is lakhatsz
-lusta vagy, én este 7kor tudok nekiállni főzni, mégse esik le a karikagyűrű az ujjamról
-ajándékot nem illik kritizálni (tudod mikor főznék neked, ha folyamatosan leszólód)
-egészségtelenül étkezel (nem kell mindent agyonnyomni sóval, cukorral, pl. a palacsinta amúgyis édes a töltelék miatt, minek bele még extra cukor??? )
-nulla benned a tolerancia, nem veszed észre, h máshol máshogy szeretik
Én sem teszek cukrot a palacsinta tésztájába.
A fokhagymát imádom, a borsot nem szeretem semmiben.
Te azt szoktad meg, amit anyukád főz. Ennyi.
Esetleg felváltva főzzetek a férjeddel, ha ennyire nem bírod az anyós főztjét.
6-ra érsz haza, és már egy 20 perc alatt elkészülő carbonárát nem tudsz megcsinálni? Vagy a férjed? Neki leamputálták a kezét, hogy nem tud főzni?
gondolom, napszámban dolgozol, hogy így elfáradsz:) mi még néha este 11-koris nekiállunk palacsintát sütni, ha megkívánjuk. pedig mindketten durván gondolkodós munkát végzünk szintén 5-ig, de az én barátomnak mondjuk van keze és tud főzni, vagy van telefonunk, ha rendelnénk.
vagy: rendeljetek kaját, az sem a saját szájízed szerint készül (nem úgy, ahogy anyád főz), de legalább nem az anyósod főztje.
Veled van a baj, határozottan. :)
Érdekes, én van hogy este 8-kor kezdek el főzni, reggel 66-kor meg kelek. Anyósékhoz mi csak vendégsége megyünk, én se vagyok oda az ő főztjéért, mert nekem meg a férjemnek az túl zsíros, ezt ő is tudja. Ezért ha megyünk mindig próbál olyat csinálni amit megeszünk, de sose szólnám le, így is kedveskedni szeretne. Mindenki máshogy főz, ezt el kell fogadnod. Neked meg mindennap főz valaki, ennek meg örülnöd kellene, ha nem szereted, akkor ne edd meg, de nem kell mindenben a hibát keresni, főleg ha jól kijöttök....
Főzzél te minden másnap egy nagyobb adagot úgy ahogy neked ízlik. anyós is biztos örülne, ha néha te készítenél valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!