Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért furcsa nekem anyósom...

Miért furcsa nekem anyósom főztje?

Figyelt kérdés
Jól kijövök anyósommal,de nem nagyon szeretem a kajáit. Nekem olyan iztelenűl főz. Mondtam már neki,mindig az a válasz hogy rakjak bele magamnak ezt-azt,de az mégse olyan. Pl: a palacsinta tésztába nem rak cukrot mert ugy neki leragad,a brassóit foghagyma nélkül csinálja mert nem szereti a szagát,borsot se használ semmibe. Én nem tudok főzni itthon,mert reggel 7től délután 5ig dolgozok és van 6 óra mire hazaérek. Jó persze h meleg étel van az asztalon hála neki,de finomat enni csak otthon anyukáméknál tudok. Velem van a baj?
2014. júl. 8. 11:25
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
62%

Nincs veled semmi gond. Nem ízlik egy másik ember főztje.

Örülj, hogy amúgy meg jól kijöttök, szerintem az fontos.

2014. júl. 8. 16:11
 32/53 anonim ***** válasza:
50%

Veled bizony!

Ő úgy főz, ahogyan akar, te pedig vagy megeszed vagy nem. De nincs jogod arra kényszeríteni senkit, hogy úgy főzzön, ahogyan soha nem szokott, csak azért, mert neked más az ízlésed.

Ha csak a mama főzte a jó neked, akkor csak egy intoleráns kislány vagy, akinek nem kellett volna férjhez mennie. Ennyi.

2014. júl. 8. 17:23
 33/53 anonim ***** válasza:
69%
Azért, mert cska a te adagodba teszi az arzént.
2014. júl. 8. 17:41
 34/53 anonim ***** válasza:
41%

Rendszeresen délután 6 körül érünk haza a férjemmel. Főzünk. Ez komolyan olyan lehetetlen egyeseknek?

Kérdező, minden ember ízlése más. Ha az anyósodon élősködsz, és minden nap meleg étellel vár, akkor a minimum, hogy befogod a lepcses szád és hiszti helyett megköszönöd....

2014. júl. 8. 18:45
 35/53 anonim ***** válasza:
69%

"Papatyi

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 18:59

Az üzenet szövege: Nagy pofa meg bunkó stílus az van, intelligencia, meg tolerancia, az ohne! -.-""

Kedves Patyipatyi-kérdező!

Szeretném felhívni rá a figyelmedet, hogy itt a te pofád a nagy, de irtózatosan. Más lát el minden nap, más fáradozik azért, hogy te jól lakj, és utána ahelyett, hogy nagyon szépen megköszönnéd, a háta mögött fikázod.

2014. júl. 8. 19:02
 36/53 anonim ***** válasza:
58%

Nekem is uzent orul hogy nem vagyok az anyosa.

Az en fiamnak az osszes baratnoje tudott fozni es fozott is buszken nekunk is pedig nem is lakott ott.

Csak olyan holgyet fog elvenni aki tud es akar is fozni.

2014. júl. 8. 19:47
 37/53 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem ezért miért kell szétszedni a kérdezőt,mert nem ízlik anyós főztje.Én sem eszem meg amit nem szeretek vagy nem ízlik.Ha valaki meg főz akkor főzzön tisztességesen ami,bele jár az benne legyen,mint a fokhagyma pl.vagy neki se álljon.Nincs veled baj,van aki tud főzni meg van aki nem.Az,hogy anyós fontos embernek képzeli magát a z íztelen kajájával legyen az ő baja.Este pedig a dalai lámának se állnék neki főzni,főleg nem 30 fokos melegbe mikor az ember örül ha nézhet ki a fejéből.Valahogy old meg a kajádat a párod mint írod úgysem eszik főtételt,akkor egy gonddal kevesebb.anyós meg egye amit főzött.Azért megnézném akik itt óbégattok meg ennétek e az íztelen cart csak mert anyós főzte,és kedves tőle.Mert én bizony nem .
2014. júl. 8. 20:18
 38/53 anonim ***** válasza:
79%

Mert másképpen készített kajához vagy szokva. Nem kell ezt túllihegni, én sem eszem meg azt, ami nem ízlik és sokan mások sem.

Mivel nem főzöl (ami szintén a magánügyed) és emiatt anyós főztjét eszed, próbáljatok valami kompromisszumot kötni. Mondjuk hétvégén menj át kicsit, segíts neki előkészíteni kaját, pácolj húst úgy ahogy te szereted, ilyesmi. Vegyél ki magadnak a kajából és azt fűszerezd meg, ahogy ízlik. A palacsintatésztából is hagyhat anyósod neked 2-3 palacsintára valót, amibe te teszel cukrot és kb. 5 perc alatt ki van sütve miután odaérsz.

2014. júl. 8. 20:42
 39/53 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk én sem értem hogy miért kell igy leoltani a kérdezőt.Nem kell neki föznie mert akkor még jobban megbántja anyost,ráadásul ha az izetlen kajához vannak szokva senki enm enne a kérdezö föztjéböl.

mondjuk én sem teszek cukrot a palacsinta tésztába,teszünk bele lekvárt attol ugyis édes.

anyosom nem használ sót,a sültkrumplija konkrétan ehetetlen a halról nem is beszélve de mindennek rfura ize van,ha nála laknák és naponta kellen nála ennem hát nem mondom hogy oda meg vissza lennék a boldogságtól és valoszinü megbeszélném vele dolgot hogy milyen megoldásra tudunk jutni.

2014. júl. 8. 20:51
 40/53 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h 6 utan már nem lehet főzni,azt is leirtam h mondtam anyósomnak ezeket a dolgokat és mondta h tegyek bele magamnak még amit akarok. A palacsintát meg én csak ugy siman magába szeretem,de volt már h miattam rakott bele cukrot. Semmi bajom nincs anyósommal,össze tehetem a két kezem h ilyen anyóssal áldott meg az ég,irtam h jól kijövünk egymással. En viszem fodrászatba,vásárolni,stb. A házimunkát általában én csinálom,mosni viszont ő szokott,mivel itthon van napközben és mire hazaérek csak bekell szedni a tiszta ruhát,vasalni is én szoktam. Főzni is tudok,mert valaki irta h azért nem főzök mert nem tudok. Nincs kinek,mert az anyósom kosztjához vannak szokva. Én meg mint már irtam,megeszem amit főz,csak nekem furcsa.
2014. júl. 8. 21:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!