Miért furcsa nekem anyósom főztje?
Nincs veled semmi gond. Nem ízlik egy másik ember főztje.
Örülj, hogy amúgy meg jól kijöttök, szerintem az fontos.
Veled bizony!
Ő úgy főz, ahogyan akar, te pedig vagy megeszed vagy nem. De nincs jogod arra kényszeríteni senkit, hogy úgy főzzön, ahogyan soha nem szokott, csak azért, mert neked más az ízlésed.
Ha csak a mama főzte a jó neked, akkor csak egy intoleráns kislány vagy, akinek nem kellett volna férjhez mennie. Ennyi.
Rendszeresen délután 6 körül érünk haza a férjemmel. Főzünk. Ez komolyan olyan lehetetlen egyeseknek?
Kérdező, minden ember ízlése más. Ha az anyósodon élősködsz, és minden nap meleg étellel vár, akkor a minimum, hogy befogod a lepcses szád és hiszti helyett megköszönöd....
"Papatyi
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 18:59
Az üzenet szövege: Nagy pofa meg bunkó stílus az van, intelligencia, meg tolerancia, az ohne! -.-""
Kedves Patyipatyi-kérdező!
Szeretném felhívni rá a figyelmedet, hogy itt a te pofád a nagy, de irtózatosan. Más lát el minden nap, más fáradozik azért, hogy te jól lakj, és utána ahelyett, hogy nagyon szépen megköszönnéd, a háta mögött fikázod.
Nekem is uzent orul hogy nem vagyok az anyosa.
Az en fiamnak az osszes baratnoje tudott fozni es fozott is buszken nekunk is pedig nem is lakott ott.
Csak olyan holgyet fog elvenni aki tud es akar is fozni.
Mert másképpen készített kajához vagy szokva. Nem kell ezt túllihegni, én sem eszem meg azt, ami nem ízlik és sokan mások sem.
Mivel nem főzöl (ami szintén a magánügyed) és emiatt anyós főztjét eszed, próbáljatok valami kompromisszumot kötni. Mondjuk hétvégén menj át kicsit, segíts neki előkészíteni kaját, pácolj húst úgy ahogy te szereted, ilyesmi. Vegyél ki magadnak a kajából és azt fűszerezd meg, ahogy ízlik. A palacsintatésztából is hagyhat anyósod neked 2-3 palacsintára valót, amibe te teszel cukrot és kb. 5 perc alatt ki van sütve miután odaérsz.
Mondjuk én sem értem hogy miért kell igy leoltani a kérdezőt.Nem kell neki föznie mert akkor még jobban megbántja anyost,ráadásul ha az izetlen kajához vannak szokva senki enm enne a kérdezö föztjéböl.
mondjuk én sem teszek cukrot a palacsinta tésztába,teszünk bele lekvárt attol ugyis édes.
anyosom nem használ sót,a sültkrumplija konkrétan ehetetlen a halról nem is beszélve de mindennek rfura ize van,ha nála laknák és naponta kellen nála ennem hát nem mondom hogy oda meg vissza lennék a boldogságtól és valoszinü megbeszélném vele dolgot hogy milyen megoldásra tudunk jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!