Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom azt mondta menjek...

Anyósom azt mondta menjek dolgozni, ő meg elmegy gyesre, szerintetek?

Figyelt kérdés

Másfél éves a kisfiam. Eszemben sincs visszamenni dolgozni 3 éves koráig, jól megvagyunk itthon ketten, a pénzbõl is kijövünk, férjem dolgozik, jól keres, anyagi gondjaink nincsenek. Elõször poénnak hittem, amikor megemlítette, hogy dolgozzak õ meg majd babázik, de nem annak szánta, már többször is mondta. Én meg köpni ntelni nem tudtam....Mindene az unoka, de mintha kezdene átesni a ló túloldalára. Nem az õ gyereke, az enyém könyörgöm ! Imádok vele itthon lenni, soha nem említettem, hogy megint dolgozni akarnék.

Erre mit lehet mondani????

2014. jún. 28. 22:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
42%
passz én anyukám rögtön beadott bölcsibe amint lehetett, mert nem bírt nem dolgozni,de nem engedett volna az anyósnak semmiképp ha ilyet kér,akkor is a bölcsit választotta volna az fix.
2014. jún. 28. 22:16
 2/63 anonim ***** válasza:
93%

Köszönöm mama, de jó így nekünk. Nem kell gyesre mennie.

Legyél határozott.

2014. jún. 28. 22:18
 3/63 anonim ***** válasza:
93%

mondd meg a férjednek, hogy állítsa le a mamát!

Nem értem, hogy miért a menyeknek kell állandóan leállítani az anyósukat? Kínlódjon vele a férjed!

2014. jún. 28. 22:29
 4/63 anonim ***** válasza:
61%
Ezt nem szabad engedni,mert ennek hátterében egyértelműen a kihasználás van,és nem a jó szándék!Remélem lesz annyi eszed,hogy nem engeded magad.
2014. jún. 28. 22:30
 5/63 anonim ***** válasza:
89%
Ha kiáll melletted férjed,akkor neki kell leállitania az anyósodat.
2014. jún. 28. 22:31
 6/63 anonim ***** válasza:
61%
Vázold neki a konkrét terveid és kész.
2014. jún. 28. 22:35
 7/63 A kérdező kommentje:

Dehogy hagyom magam! Én aztán nem megyek dolgozni azért, hogy õ babázhasson!!!

De nem térek magamhoz, hogy õ ezt komolyan gondolta!!!!

Anyám meghallotta, forrt a dühtõl, én meg csitítgattam, hogy biztos csak viccelt. De ne nem viccelt !!!! Soha eszembe nem jutna ilyet még csak gondolni se!!!

2014. jún. 28. 22:44
 8/63 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen nyugodt hangon el kell neki mondani, hogy magad fogsz otthon maradni. Ahányszor felhozza a témát, annyiszor mondd neki el. Egyszer csak megérti.
2014. jún. 28. 22:50
 9/63 A kérdező kommentje:

A férjem egyébként kiáll mellettünk, de ezt õ se vette komolyan.....

Egyáltalán hogy jut eszébe valakinek ilyen baromság???

2014. jún. 28. 22:50
 10/63 anonim ***** válasza:
20%
Azért nem semmi, hogy eszed ágában sincs semmit sem csinálni 3 teljes éven át és még büszke is vagy rá:)
2014. jún. 28. 22:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!