Anyósom azt mondta menjek dolgozni, ő meg elmegy gyesre, szerintetek?
Másfél éves a kisfiam. Eszemben sincs visszamenni dolgozni 3 éves koráig, jól megvagyunk itthon ketten, a pénzbõl is kijövünk, férjem dolgozik, jól keres, anyagi gondjaink nincsenek. Elõször poénnak hittem, amikor megemlítette, hogy dolgozzak õ meg majd babázik, de nem annak szánta, már többször is mondta. Én meg köpni ntelni nem tudtam....Mindene az unoka, de mintha kezdene átesni a ló túloldalára. Nem az õ gyereke, az enyém könyörgöm ! Imádok vele itthon lenni, soha nem említettem, hogy megint dolgozni akarnék.
Erre mit lehet mondani????
Köszönöm mama, de jó így nekünk. Nem kell gyesre mennie.
Legyél határozott.
mondd meg a férjednek, hogy állítsa le a mamát!
Nem értem, hogy miért a menyeknek kell állandóan leállítani az anyósukat? Kínlódjon vele a férjed!
Dehogy hagyom magam! Én aztán nem megyek dolgozni azért, hogy õ babázhasson!!!
De nem térek magamhoz, hogy õ ezt komolyan gondolta!!!!
Anyám meghallotta, forrt a dühtõl, én meg csitítgattam, hogy biztos csak viccelt. De ne nem viccelt !!!! Soha eszembe nem jutna ilyet még csak gondolni se!!!
A férjem egyébként kiáll mellettünk, de ezt õ se vette komolyan.....
Egyáltalán hogy jut eszébe valakinek ilyen baromság???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!