Nem tudok a koszos anyósom főztjéből enni. Mit tegyek?
Nagyon szeretem az anyósomat, de az a baj vele, hogy mindig koszos ruhában járkál, a ház és az udvar tele van bolhákkal.
A lényeg az, hogy amikor megyek hozzá mindig megkínál valamivel, de nem tudok nála enni annyira zavar a kosz. Ha a párom megy akkor is küld tőle ennivalót, a párom pedig mindig mondja, hogy egyek ne finyáskodjak. Van erre valami megoldás?
nincs rá ,
én 20 éve ugyanebben a cipőben vagyok....
Az én anyósom is egy disznóólban él. Nem vagyok sem úrinő,sem királykisasszony,de ahol vastagon áll a RETEK (nem egy kis por,vagy rendetlenség,hanem szőr,mocsok,szar stb) én onnan nem eszek,ha családtag ha nem.
Szerencsére nekem többféle ételallergiám is van,ezért általában van kifogásom. :)
Mikor megkinal, azt mondod, hogy epp most ettel, vagy most nem vagy ehes, de szivesen elviszed es kesobb megeszed. Azt kidobod.
Viszont, hogy nem hozzatok a bolhakat haza?
Nálunk van olyan idősebb hölgy rokon, aki, nem tudom tudod-e mit jelent, megmonyasolja a tyúkokat és kézmosás nélkül főz tovább!
Nem eszünk belőle. Mond a párodnak, hogy egye csak, te most fogyózol.
48 kg vagyok így a fogyózás kilőve, ha kidobnám a kaját a párom leszedné a fejem.
Kávét is csak úgy iszok nála, ha én főzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!