Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem tudok a koszos anyósom...

Nem tudok a koszos anyósom főztjéből enni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az anyósomat, de az a baj vele, hogy mindig koszos ruhában járkál, a ház és az udvar tele van bolhákkal.

A lényeg az, hogy amikor megyek hozzá mindig megkínál valamivel, de nem tudok nála enni annyira zavar a kosz. Ha a párom megy akkor is küld tőle ennivalót, a párom pedig mindig mondja, hogy egyek ne finyáskodjak. Van erre valami megoldás?

2014. jún. 21. 14:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
97%

nincs rá ,

én 20 éve ugyanebben a cipőben vagyok....

2014. jún. 21. 14:11
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósom is egy disznóólban él. Nem vagyok sem úrinő,sem királykisasszony,de ahol vastagon áll a RETEK (nem egy kis por,vagy rendetlenség,hanem szőr,mocsok,szar stb) én onnan nem eszek,ha családtag ha nem.

Szerencsére nekem többféle ételallergiám is van,ezért általában van kifogásom. :)

2014. jún. 21. 14:12
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Mikor megkinal, azt mondod, hogy epp most ettel, vagy most nem vagy ehes, de szivesen elviszed es kesobb megeszed. Azt kidobod.

Viszont, hogy nem hozzatok a bolhakat haza?

2014. jún. 21. 14:12
 4/35 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem finnyáskodás, hanem válasz az igénytelenségre. Én a helyedben finoman utalnék rá a páromnak és az anyósnak is, hogy nem ártana takarítani.
2014. jún. 21. 14:16
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van olyan idősebb hölgy rokon, aki, nem tudom tudod-e mit jelent, megmonyasolja a tyúkokat és kézmosás nélkül főz tovább!

Nem eszünk belőle. Mond a párodnak, hogy egye csak, te most fogyózol.

2014. jún. 21. 14:16
 6/35 anonim ***** válasza:
87%
Nekem anyámmal van ilyen problémám. Én becsomagoltatom, ha nagyon sértődni akar, otthon pedig kuka. Próbálkoztunk azzal, h megetetjük a kutyával, de hányt tőle.
2014. jún. 21. 14:19
 7/35 A kérdező kommentje:

48 kg vagyok így a fogyózás kilőve, ha kidobnám a kaját a párom leszedné a fejem.

Kávét is csak úgy iszok nála, ha én főzöm.

2014. jún. 21. 14:20
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyél, ha megkínál, akkor megmondod, hogy nem vagy éhes, egy falat sem menne le a torkodon, amit küld, abból pedig nem látja. hogy nem eszel, én sem ennék koszos ember ételéből.
 9/35 anonim ***** válasza:
45%
6-os, ez állatkínzás:-)
 10/35 anonim ***** válasza:
86%
5-ös: én nem tudtam mit jelent, úgyhogy rákerestem... fúj, hát ez így tényleg elég undorító :D
2014. jún. 21. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!