Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék még, hogy anyósom...

Mit tehetnék még, hogy anyósom "megbocsásson"?

Figyelt kérdés

2 éve kezdődött minden. Terhes lettem, nagyon örült neki a család. Apukámnak elesett, eltörte a lábát, nyílt törése volt. Az orvosok azt mondták, amputálni kell a lábát. (Végülis mégsem kellett, szerencsére!!!)

Én ettől teljesen kiborultam, és sajnos elvetéltem.

Anyósom azóta nem tud megbocsátani nekem, azt mondta megátkoz, hogy többé ne lehessen kisbabám.

2014. máj. 26. 12:33
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%
Anyósod egyszerűen hülye, ha nem akar unokát.
2014. máj. 26. 12:36
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nincs szükséged a bocsánatára, nem tettél sem ellene, de más ellen sem semmi rosszat. Átkozzon, akit akar. Elhiszem, hogy egy boszorkány, de a 21. században nem kéne szomorú öregasszonyog beszólogatása miatt aggódnod!
2014. máj. 26. 12:38
 3/39 A kérdező kommentje:

Ő akart volna, de már nem tőlem.

Azt reméli, hogy tényleg megátkozott, és a fia elhagy majd, ha nem esek teherbe...

4/39 A kérdező kommentje:
Páromnak nehéz, szeretne minket kibékíteni...
 5/39 anonim ***** válasza:
98%

Buta, tanulatlan emberelkkel ne foglalkozz!

"megátkoz" Tegye, ostoba egy nőszemély az anyósod.

2014. máj. 26. 12:39
 6/39 anonim ***** válasza:
90%
Én egy ilyen nővel nem beszélnék, még akkor se, ha a férjem anyja. És, ha később lenne gyerekem, meg se mutatnám neki. Hogy lehet valaki ekkora tapló?! A férjed mit mond? Kiáll melletted egyáltalán?
 7/39 anonim ***** válasza:
98%
Kerüljétek az ilyen "mamát" örökre! Semmit ne tegyél, hanem egyszerűen ne foglalkozz az anyósoddal, zárd ki az életedből. Én (amennyiben nekem ilyet mondana) ezt tenném!
 8/39 anonim ***** válasza:
97%
A párod egy tutyimutyi alak, aki nem képes a sarkára állni és helyre tenni az anyját. Te szrd le anyóst, hlyékkel ne foglalkozz, de a kedvessel beszélhetnél, hogy ő miért is akar békíteni? Ezek után? Inkább az anyukájával beszélgessen el a stílusáról.
2014. máj. 26. 12:42
 9/39 anonim ***** válasza:
96%
most azért mérges rád, mert elvetéltél, vagy más oka van? a vetélésről nem te tehetsz.
2014. máj. 26. 12:46
 10/39 anonim ***** válasza:
96%
én egy ilyen nővel nem akarnék kibékülni, kerüld el jó messzire. jobb is neked, ha nem álltok ezután egymással szóba, hidd el. nem kell mindenkivel jóban lenni, van akit hagyni kell a francba, és az anyósod pont ez.
2014. máj. 26. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!