Mit tehetnék még, hogy anyósom "megbocsásson"?
2 éve kezdődött minden. Terhes lettem, nagyon örült neki a család. Apukámnak elesett, eltörte a lábát, nyílt törése volt. Az orvosok azt mondták, amputálni kell a lábát. (Végülis mégsem kellett, szerencsére!!!)
Én ettől teljesen kiborultam, és sajnos elvetéltem.
Anyósom azóta nem tud megbocsátani nekem, azt mondta megátkoz, hogy többé ne lehessen kisbabám.
Én nem szólok bele ki mit tesz az életében,ő dolga.
De nehogy már az átkozásnak bedőlj...Ez olyan mint a facebookos körlevelek hogy küldd tovább mert meghalsz xy időn belül...Kb annyi az esélye a dolognak.
Ilyen esetben egy időre lefagyna az agyam, majd a nő teljes létezéséről igyekeznék elfeledkezni. Nulla értelme van foglalkozni vele, reménytelen. Ha a fia belátja, még élhettek együtt, ha nem, akkor ennyi volt vele is.
Megáll az eszem...
Egyetértek a válaszok többségével, de nem értem miért kéne emiatt dobni a párját. Oké, sértő volt az anyós, nagyon, de írta a kérdező, hogy próbálna békíteni a férfi.
Más kérdéseknél a többség azt szajkózza, hogy "párod lehet akármennyi, a családod viszont mindig ott lesz neked"...
Köszönöm a válaszokat.
6 hetesen derült ki a terhességem, és rá talán 1,5 hétre jött apukám balesete. Kb a 2. napot töltötte a kórházban amikor velem és anyukámmal közölték, hogy le kell vágni a lábát. Akkor teljesen ledermedtünk.
Miután hazajöttünk a kórházból, egész éjjel nem aludtam (később kiderült, anyukám sem),...És másnap el is vetéltem. :(
Nem hiszek abban hogy megátkozott, de azóta nem próbálkoztunk a baba dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!