Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék még, hogy anyósom...

Mit tehetnék még, hogy anyósom "megbocsásson"?

Figyelt kérdés

2 éve kezdődött minden. Terhes lettem, nagyon örült neki a család. Apukámnak elesett, eltörte a lábát, nyílt törése volt. Az orvosok azt mondták, amputálni kell a lábát. (Végülis mégsem kellett, szerencsére!!!)

Én ettől teljesen kiborultam, és sajnos elvetéltem.

Anyósom azóta nem tud megbocsátani nekem, azt mondta megátkoz, hogy többé ne lehessen kisbabám.

2014. máj. 26. 12:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Én nem szólok bele ki mit tesz az életében,ő dolga.

De nehogy már az átkozásnak bedőlj...Ez olyan mint a facebookos körlevelek hogy küldd tovább mert meghalsz xy időn belül...Kb annyi az esélye a dolognak.

2014. máj. 26. 14:08
 32/39 anonim ***** válasza:
azóta nem próbáltatok összehozni babát?
2014. máj. 26. 14:09
 33/39 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben egy időre lefagyna az agyam, majd a nő teljes létezéséről igyekeznék elfeledkezni. Nulla értelme van foglalkozni vele, reménytelen. Ha a fia belátja, még élhettek együtt, ha nem, akkor ennyi volt vele is.

Megáll az eszem...

2014. máj. 26. 14:20
 34/39 anonim ***** válasza:

Egyetértek a válaszok többségével, de nem értem miért kéne emiatt dobni a párját. Oké, sértő volt az anyós, nagyon, de írta a kérdező, hogy próbálna békíteni a férfi.

Más kérdéseknél a többség azt szajkózza, hogy "párod lehet akármennyi, a családod viszont mindig ott lesz neked"...

2014. máj. 26. 14:40
 35/39 anonim ***** válasza:
Neked kell megbocsátani, nem fordítva!
2014. máj. 26. 15:10
 36/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

6 hetesen derült ki a terhességem, és rá talán 1,5 hétre jött apukám balesete. Kb a 2. napot töltötte a kórházban amikor velem és anyukámmal közölték, hogy le kell vágni a lábát. Akkor teljesen ledermedtünk.

Miután hazajöttünk a kórházból, egész éjjel nem aludtam (később kiderült, anyukám sem),...És másnap el is vetéltem. :(

Nem hiszek abban hogy megátkozott, de azóta nem próbálkoztunk a baba dologgal.

2014. máj. 26. 18:05
 37/39 anonim ***** válasza:
Tudom ez nem vigasz, de szerintem sok minden miatt lehet vetélés, egy lelki törés általában kevés ehhez. Meg hát alapból nem a te hibád, szóval ennyi, anyóst sz*rd le, ne te pitizz.
2014. máj. 26. 22:03
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy hisz e az átkokban vagy nem, hanem az hogy a tetves vén öregasszony ilyet mondott a fia párjának.
2014. máj. 27. 07:50
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerintem egy vetélésre vagy egy gyerek elvesztésére a legjobb megoldás, ha újra próbálkoztok. Nekem volt egy koraszülésem és meghalt a kisfiam, 3 hónappal később már terhes maradtam. Nem igazán volt időm gyászolni, újra elkezdtem bízni, hogy anyuka leszek. Azóta már három gyerekem van és boldogok vagyunk. Persze elszomorodok, ha az első fiamra gondolok és ott az a picike gyereksír... De emitt meg 3 viháncoló, akiknek szükségük van rám.
2014. máj. 27. 07:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!