Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék még, hogy anyósom...

Mit tehetnék még, hogy anyósom "megbocsásson"?

Figyelt kérdés

2 éve kezdődött minden. Terhes lettem, nagyon örült neki a család. Apukámnak elesett, eltörte a lábát, nyílt törése volt. Az orvosok azt mondták, amputálni kell a lábát. (Végülis mégsem kellett, szerencsére!!!)

Én ettől teljesen kiborultam, és sajnos elvetéltem.

Anyósom azóta nem tud megbocsátani nekem, azt mondta megátkoz, hogy többé ne lehessen kisbabám.

2014. máj. 26. 12:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
95%
Kinevetném, komolyan ilyen hülyeségeben hisz vagy azt hiszi te majd megijedsz ettől? Gyerekes buta együgyű asszony lehet. Nincs oka haragudni rád, nem csináltál semmi rosszat.
2014. máj. 26. 12:49
 12/39 anonim ***** válasza:
96%

Semmi empátia nincs benne..eszem megáll. Szard le. Csodálkozom, hogy eddig nem osztottátok ki őt, hogy mégis mit képzel magáról..biztosan ti is el akartátok veszteni azt a kisbabát..mintha nektek ez olyan könnyű lenne.

Csodálkozom, hogy a fia egyáltalán még szóba áll vele.

2014. máj. 26. 12:55
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed nem áll ki melletted, akkor menekülj ebből a családból. Nem századok, de a férjed sem, ha ezt hagyja.
2014. máj. 26. 12:59
 14/39 Őszödi Ferenc ***** válasza:
93%

"azt mondta megátkoz, hogy többé ne lehessen kisbabám"

Ez rendkívül alacsony intelligenciaszintre utal; egy bizonyos népcsoport tagjaira jellemző az ilyen ősi, ösztönlényszerű gondolkodás- és viselkedésmód.

2014. máj. 26. 13:00
 15/39 anonim ***** válasza:

Már a kérdés is hülyeség a sztorihoz. Ilyen dologért, miért is kéne bárki részéről bocsánat???

Én meg soha nem fogok anyunak megbocsátani azért, mert nem lett akkora mellem, mint amekkora neki van :)

2014. máj. 26. 13:07
 16/39 anonim ***** válasza:
96%
Semmit!!! Ne várd hogy ő bocsásson meg neked, örüljön ha te egyszer megbocsájtasz neki ezért a kijelentésért. Én a büdös életbe szóba sem állnék vele.
2014. máj. 26. 13:15
 17/39 anonim ***** válasza:
0%
anyósod egy beszűkült,utálkozó nyanya ne foglalkozz vele.Férjed persze látogassa de te kerüld messzire és ha megszületik a baba(már ha sikerül) akkor nyugodtan szólj be neki hogy nem kell látogatni úgysem akarta.Az amputált lábat nem értem,persze aggódtam volna,de legalább örülnék hogy nem hal bele és legfeljebb majd minden nap segítek stb. túl pánikos vagy
2014. máj. 26. 13:17
 18/39 anonim ***** válasza:
20%

Senki sem írja, de az anyósod pszichiátriai beteg. Remélem, a férjed nem ideggyenge, és nem örökölhető...

Soha többé nem találkoznék vele:)

2014. máj. 26. 13:18
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
mármint nem jó az amputált láb de rögtön utána néztem volna a különböző segélyeknek,hogy hogyan legyen átalakírva az életünk stb. (ezzel terelem el a gondolataimat ha baj van hogy szervezek) azért nem jó hogy ilyen vagy,mert legközelebb ha babát vársz és megint beüt valami akkor mi lesz?(nem bántásként mondom csak nem árt ilyenkor eljárni egy olyan tanfolyamra ahol megtanítják hogyan kell magunkat lenyugtatni,relaxálni mert én ilyenkor mindig elgondolkozom és elkezdek tervezni hogy kikerüljem az esetleges jövőbeli problémákat)
2014. máj. 26. 13:20
 20/39 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó, tök jó amit írsz, de azért gondolj bele.

1.

Mikor közlik az amputálás tényét, gondolom neked sem az az első, hogy keresgélni kezdesz a google-n, hanem normális esetben sokkol egy ilyen infó.

2. A vetélésnek nagyon sok oka lehet, és az esetek 99%-ában senki nem tudja megmondani, hogy miért történt.

Hány hetesen vesztetted el a babát Kérdező? Volt már előtte szívhang? Mennyi idő telt el a vetélés és a baleset között?

Biztos számított az érzelmi sokk is, de lehet, hogy enélkül sem maradt volna meg a baba. Az első trimeszterben nagyon gyakori a vetélés. Nekem is volt. Az orvos azzal vigasztalt, hogy ha felmennék a szülészetre, és megkérdezném az anyukákat, kinek volt eddig vetélése, majdnem minden második azt mondaná, hogy neki már volt.

Nem hittem el. Aztán röviddel utánam elvetélt az egyik rokon, kiderült,hogy egy másiknak is volt korábban. Egy volt munkatársnak is, az ovis anyukák közül is nem egynek...stb.

Aki ez miatt megvádol bárkit, az szívtelen, tudatlan, gonosz...stb.

Egyáltalán minek akarsz kibékülni vele? Én biztosan elkerülném, a megátkozáson meg jót nevettem.

2014. máj. 26. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!