Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnék még, hogy anyósom...

Mit tehetnék még, hogy anyósom "megbocsásson"?

Figyelt kérdés

2 éve kezdődött minden. Terhes lettem, nagyon örült neki a család. Apukámnak elesett, eltörte a lábát, nyílt törése volt. Az orvosok azt mondták, amputálni kell a lábát. (Végülis mégsem kellett, szerencsére!!!)

Én ettől teljesen kiborultam, és sajnos elvetéltem.

Anyósom azóta nem tud megbocsátani nekem, azt mondta megátkoz, hogy többé ne lehessen kisbabám.

2014. máj. 26. 12:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Szerintem tarts távolságot tőle. Viccen kívül. Ha nem lát, nem beszéltek akkor enyhülni fog a mérge ami egyébként szerintem érthetetlen.
2014. máj. 26. 13:38
 22/39 anonim ***** válasza:

Az anyósoddal együtt hagyd el azt a családot!

Kezdj új,jobb életet!Jobbat érdemelsz,sokkal jobbat.Téged meg kellene becsülni.

Részvétem a baba miatt!:(

2014. máj. 26. 13:38
 23/39 anonim ***** válasza:
63%
Hogy mit tegyél hogy megbocsásson? Vágd el a torkát és mentsd meg az élettől...
2014. máj. 26. 13:43
 24/39 anonim ***** válasza:
nem támadtam a kérdezőt,de én magamból indultam ki ha pánikolok tervezek és próbálom ezzel megtámasztani magam,ennyi. Ilyenkor a fejemben kavarognak a jó és rossz dolgok rendet teszek benne és máris próbálok "gyógymódot" keresni rá,nálam ez a pánik. Ez szerintem jobb mint a szimpla pánik.
2014. máj. 26. 13:45
 25/39 anonim ***** válasza:
ja és én kénytelen voltam megtanulni irányítani a pánikomat,különben folyton stresszeltem volna abban az időszakban és az kikészíti az embert. Csupán jó szándékkal írtam meg ezt mert tuti legközelebb ilyenkor egy kismama tudattalan is arra gondol mi van ha...
2014. máj. 26. 13:46
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
Spontán vetélésed volt vagy művi terhesség-megszakításod? Utóbbi nagyon nem indokolt esetben sok család értékrendje szerint bűn.
2014. máj. 26. 13:53
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

"Én ettől teljesen kiborultam, és sajnos elvetéltem"

A művi vetéléshez a nő akarata/beleegyezése kell. A kérdező nem úgy néz, mint aki vetélni akart.

2014. máj. 26. 13:56
 28/39 anonim ***** válasza:
24-25! Én sem akartalak téged kritizálni, mindenki másképp reagál a pánikhelyzetekre. DE te ezek szerint már hozzászoktál az ilyen helyzetekhez, és kialakítottál egy stratégiát. Akit váratlanul ilyen megrázkódtatás ér, nem biztos, hogy tudatosan ki tudja kerülni az érzelmi sokkot.
2014. máj. 26. 13:59
 29/39 anonim ***** válasza:

Most vagy én vagyok az értetlen vagy ebből a kérdésből-és leírásból hiányzik valami.

Szóval két éve kezdődött. Oké. Terhes lettél és mindenki örült neki. Aztán apukád elesett és eltörte a lábát?

Jó, végül gondolom megyógyult ha nem lett amputálva.

És anyósod azért haragszik mert a sok aggodalomba elvetéltél? Nehogy azt mondd hogy igen mert kiugrok az albakon....

2014. máj. 26. 14:02
 30/39 anonim ***** válasza:

Te keresed egy elmebeteg agresszor bocsánatát?!

Talán fordítva, emberke! Ő az, akinek bocsánatot kellene kérnie tőled. (Sajnos az ilyen ember nem fog soha.)

Az édesapád miatt megijedtél és elvetéltél. Erre egy NORMÁLIS ember - nem olyan, mint az anyósod - azt sem tudja, hogyan segítsen, hogy mielőbb felépülj a dupla traumából: 1. az édesapádért való aggódás., 2. az elvetélés.

A te anyósod viszont a szöges ellentétét csinálta: téged hibáztat azért, hogy elvetéltél (mintha tehetnél róla), és azért, mert apádat szereted és aggódsz érte? "Megátkoz", hogy soha ne lehessen gyereked?

És ezek után te ilyen ember bocsánatáért esedezel?!

Emberke, nem vagy te véletlenül egy iszonyúan önző anya áldozata?

A helyedben MINDENNEMŰ kapcsolatot megszakítanék vele, a saját és a leendő gyerekem testi és lelki egészsége érdekében. A férjed mehet anyukához, de te hallani se akarj róla. Nem is él, nem számít a léte sem.

2014. máj. 26. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!