Mit tehetnék még, hogy anyósom "megbocsásson"?
2 éve kezdődött minden. Terhes lettem, nagyon örült neki a család. Apukámnak elesett, eltörte a lábát, nyílt törése volt. Az orvosok azt mondták, amputálni kell a lábát. (Végülis mégsem kellett, szerencsére!!!)
Én ettől teljesen kiborultam, és sajnos elvetéltem.
Anyósom azóta nem tud megbocsátani nekem, azt mondta megátkoz, hogy többé ne lehessen kisbabám.
Az anyósoddal együtt hagyd el azt a családot!
Kezdj új,jobb életet!Jobbat érdemelsz,sokkal jobbat.Téged meg kellene becsülni.
Részvétem a baba miatt!:(
"Én ettől teljesen kiborultam, és sajnos elvetéltem"
A művi vetéléshez a nő akarata/beleegyezése kell. A kérdező nem úgy néz, mint aki vetélni akart.
Most vagy én vagyok az értetlen vagy ebből a kérdésből-és leírásból hiányzik valami.
Szóval két éve kezdődött. Oké. Terhes lettél és mindenki örült neki. Aztán apukád elesett és eltörte a lábát?
Jó, végül gondolom megyógyult ha nem lett amputálva.
És anyósod azért haragszik mert a sok aggodalomba elvetéltél? Nehogy azt mondd hogy igen mert kiugrok az albakon....
Te keresed egy elmebeteg agresszor bocsánatát?!
Talán fordítva, emberke! Ő az, akinek bocsánatot kellene kérnie tőled. (Sajnos az ilyen ember nem fog soha.)
Az édesapád miatt megijedtél és elvetéltél. Erre egy NORMÁLIS ember - nem olyan, mint az anyósod - azt sem tudja, hogyan segítsen, hogy mielőbb felépülj a dupla traumából: 1. az édesapádért való aggódás., 2. az elvetélés.
A te anyósod viszont a szöges ellentétét csinálta: téged hibáztat azért, hogy elvetéltél (mintha tehetnél róla), és azért, mert apádat szereted és aggódsz érte? "Megátkoz", hogy soha ne lehessen gyereked?
És ezek után te ilyen ember bocsánatáért esedezel?!
Emberke, nem vagy te véletlenül egy iszonyúan önző anya áldozata?
A helyedben MINDENNEMŰ kapcsolatot megszakítanék vele, a saját és a leendő gyerekem testi és lelki egészsége érdekében. A férjed mehet anyukához, de te hallani se akarj róla. Nem is él, nem számít a léte sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!