Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem tudok a koszos anyósom...

Nem tudok a koszos anyósom főztjéből enni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az anyósomat, de az a baj vele, hogy mindig koszos ruhában járkál, a ház és az udvar tele van bolhákkal.

A lényeg az, hogy amikor megyek hozzá mindig megkínál valamivel, de nem tudok nála enni annyira zavar a kosz. Ha a párom megy akkor is küld tőle ennivalót, a párom pedig mindig mondja, hogy egyek ne finyáskodjak. Van erre valami megoldás?

2014. jún. 21. 14:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy a párod leszedi a fejed, ha nem eszed meg??? Miben éltek, diktatúrában? Eszembe nem jutna bárkit arra kényszeríteni, hogy egyen mag valamit, ha nem akarja. Teljesen mindegy, hogy ki főzte. A párod, ahelyett, hogy kiállna melletted, még cs.esztet is. Gratulálok. Az anyósnak én simán megmondanám, hogy nem eszek, és kész. Ha erősködik, akkor meg kerek-perec bevallom, hogy nekem gondjaim vannak a higiéniájával, én tisztább környezetben nőttem fel, és nem bírja a gyomrom.
2014. jún. 24. 00:04
 32/35 anonim ***** válasza:

Hát csak hogy megmondod az igazat.

Nálunk a nagypapa jól főz, csak a tányérok zsírosak, mert spórolásból hideg vízben mosogat.

Ezt úgy oldom meg, hogy szoktam vinni magamnak tányért és evőeszközt, amit aztán el is hozok.

:)

Vagy eldobhatósat viszek.

2014. jún. 24. 02:13
 33/35 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy hasonlo anyos jeloltem.Az udvarban volt tobb 100 galamb sok doglott is koztunk.Tiszta sz..ar volt minden toluk.A hazba is kosz es mocsok volt mindig a konyharol nem is beszelve.Azt monda hogy nincs ideje takaritani.Az elejen meg sajnaltam es hetente egyszer kimentem hozzajuk es kisikaltam a furdot meg az egesz hazat a parom meg segitett a kinti munkakba de nem tudtak rendet tartani soha es beleuntam en is meg a parom is.Eleg gaz az ilyen helyzet foleg ha nem veszik eszre magukat.Itt anyos tudta hogy kupi van es szegyelte is.
2014. jún. 24. 05:58
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! Minden anyós ilyen? Anyósom is kb ilyen retkes! Tudnék mesélni! De van 2lánytesóm az ő anyosuk is ocsmány retkes!
2014. jún. 24. 08:12
 35/35 anonim ***** válasza:

Nem eszel, ennyi. Kényszeríteni nem kényszeríthetnek. Páromnak meg finoman megmondanám, hogy abból nem eszek, mert nincs hozzá gusztusom - nyilván nem ezekkel a szavakkal -, és ne is erőltesse.

Anyósom szerencsére nagyon rendszerető - kicsit már túlságosan is -, minden tiszta, szóval nincs ilyen gond.

Én nagynénémnél nem igazán szeretek enni - iszonyat jól főz, csak belekóstol (amivel alapból nekem nincs bajom, de ő beteg, ezért zavar nála) -, de úgy vagyok vele, hogy meghalni nem fogok a főztjétől (max. mert telizabálom magam), utána fertőtlenítek, aztán csá.

2014. jún. 24. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!