Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mond mindig ellent az...

Miért mond mindig ellent az anyósom?

Figyelt kérdés
Elméletileg egy fiatalos tanult nő.Mégis amikor beszélgetésre kerül a sor mindig mintha gerjeszteni szeretné a hangulatot.Ma már képes volt azt mondani,hogy biztos nem esett az eső,miért mondok ilyet?!Engem nem szeret ezt elfogadom,de a férjemért oda van és vele is ezt csinálja.Azt nem tudom másokkal is így beszél-e.Minden esetre nem értem őt.

2014. jún. 1. 15:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem esett, akkor nem esett! Te mondasz ellent az anyósodnak. Aztán majd jól egymásba vesztek!
2014. jún. 1. 15:16
 2/27 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg, akkor eset, vagy nem esett felétek? Így nem tudunk igazságot szolgáltatni!
2014. jún. 1. 15:20
 3/27 A kérdező kommentje:
Reggel esett,de szerinte nem.kinéztem az ablakon és láttam,de a sógorom is mondta,hogy reggel megázott,de ő csak délután jött haza.Anyósom meg képes lett volna vitába bonyolódni egy ilyenen,mert Ő már reggel óta fönt van és nem esett az eső!
2014. jún. 1. 15:26
 4/27 anonim ***** válasza:
78%
:)) irigylem a gondjaidat...
2014. jún. 1. 15:28
 5/27 anonim ***** válasza:
30%

tedd be a kulcsszavak közé azt, hogy "eső", mert így értelmetlen a kérdésed:D nem tudunk segíteni ilyen kevés infóval...szerinted el kéne hinnünk neked, hogy esett az eső???:D

az anyósod reggel óta fennvan, te meg csipás szemekkel az ágyból láttad, hogy "mintha esne", áh, szerintem nem esett, kérj tőle bocsánatot:D

és aigner szilárdtól is!

2014. jún. 1. 15:29
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hagyod rá? Ő ilyen, és aligha fog változni. Ha nem foglalkoztok vele, akkor majd leáll kicsit. Ha szerinte nem esett, akkor nem esett. :D
2014. jún. 1. 15:30
 7/27 A kérdező kommentje:
Igazából ez csak egy piti dolog,de mindennel így van pl.: mondom hogy lehet bárányhimlős lesz a fiam,mert a barátnője az lesz (mindegy miért)és mindig "nyalják" egymást.Óvisok.Szerinte akinek jó az immunrendszere,az nem kapja el a bárányhimlőt.Szerintem meg a vírus nem válogat,max pont akkor nem találkoznak amikor fertőz.
2014. jún. 1. 15:30
 8/27 anonim ***** válasza:
70%
Találkozzatok hajnalban a réten, az erdőszélén. Fegyverek: főzőkanál, vagy sodrófa!
2014. jún. 1. 15:35
 9/27 A kérdező kommentje:
Na ti is kezditek.Nem az ágyból néztem és a sógorom se a mintha esnében ázott el.Még egy példa.Mondom,hogy a sógorom allergiás és miért nem viszi el allergia vizsgálatra.Megmagyarázta hogy nem neki arcüreggyulladása volt gyerekkorában és azért kell neki napi 20 db zsepi.Végül nekem kellett időpontot kérni,mert nem érdekelte a dolog.A doktornő megkérdezte a sógorom "Hogy tudott eddig így élni?".
2014. jún. 1. 15:36
 10/27 anonim ***** válasza:
75%
Van férfi az anyósod mellett ?
2014. jún. 1. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!