Miért mond mindig ellent az anyósom?
Figyelt kérdés
Elméletileg egy fiatalos tanult nő.Mégis amikor beszélgetésre kerül a sor mindig mintha gerjeszteni szeretné a hangulatot.Ma már képes volt azt mondani,hogy biztos nem esett az eső,miért mondok ilyet?!Engem nem szeret ezt elfogadom,de a férjemért oda van és vele is ezt csinálja.Azt nem tudom másokkal is így beszél-e.Minden esetre nem értem őt.2014. jún. 1. 15:14
11/27 A kérdező kommentje:
Másik példa :férjem mesélte hogy az anyja mondta vigye el azt az XY dolgot anyósom munkahelyéről,hogy az anyja még pakolt is hogy hozzá lehessen férni.Nekem úgy mondta anyósom,hogy a férjem milyen erőszakos volt és nem is lett volna szabad azt elvinni.Nem nagy értékű dolog,mert lomtalanítás volt.
2014. jún. 1. 15:41
12/27 anonim válasza:
A sogorod akkor most felnott v gyerek?
13/27 A kérdező kommentje:
Egyedülálló.A sógorom él vele,ő felnőtt srác,illetve mi az emeleten.Pasija nincs,de örülnék ha lenne.
2014. jún. 1. 15:43
14/27 anonim válasza:
Dehát a felnőtt sógorodnak miért te kérsz...öööö...na mindegy, ezt talán hagyjuk is.
Nem veszed észre, kérdező, hogy csak heccelünk, hogy vedd észre, hogy milyen hülyeségen pcsogtok az anyóssal?:D
ezt így kéne:
te: esett ma reggel
ő: a nagy szart esett
te: rendben van anyuka, nem esett (szemforgatás+nevetés)
15/27 A kérdező kommentje:
Még egy példa:Fiamnak mondja miért nem veszi le a pótkereket.Mondja azért,mert nem tud biciklizni.Erre ő "Nem is fogsz megtanulni,ha rajta van a pótkerék."Hozzáteszem nagyon jól tudja hogy fejlesztő tornára járunk és nem tud úgy egyensúlyozni,de egyébként is tavaly szinte nem is használta a bicikliét.
2014. jún. 1. 15:49
16/27 A kérdező kommentje:
Az eső témába nem mentem bele,csak már ilyen egyértelmű dolgokon is képes ellent mondani,nehogy másnak legyen igaza.Szóval képes a természetet letagadni????Azért én kértem időpontot,mert olyan tesze-tosza.Még azt is szerette volna,hogy elkísérjük :-).Ott is mondjuk anyósomnak,hogy csak hétfőn délelőtt van allergiavizsgálat és adnak a gyereknek (17 éves,mindjárt 18)igazolást.Vasárnap este följön a sógorom,hogy reggel el kell mennie a suliba és onnan kell mennie a vizsgálatra,mert az anyja ezt monda.....
2014. jún. 1. 15:54
17/27 anonim válasza:
Jo kis csapat lehettek te, a ferjed, a sogorod es az anyosod mind egy hazban, es mindig tortenik valami erdekes. Irj meg ilyen sztorikan hogy miken szoktatok veszekedni! Lecci :)
18/27 anonim válasza:
Válassz!!! Fakanál, vagy sodrófa!!!
19/27 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam veszekedni vele,max vitázni.Most is mondom a férjemnek,hogy megint esett.Röhög,hogy ha az anyján múlik akkor nem esett.
2014. jún. 1. 16:03
20/27 A kérdező kommentje:
Férjem mondja nem akar a kertjébe csak fát,bokrot és füvet.Fogja és mindig ültetget valami virágot.Utána fogja a férjem és kiszedi,oda készíti neki hogy ültesse előre a virágoskertjébe és ne az ő udvarát ássa föl,mert utána nem ő nyírja a füvet,hanem a férjem.Nem érti meg.Minden évben nőnek a virágok.
2014. jún. 1. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!