Miért mond mindig ellent az anyósom?
Figyelt kérdés
Elméletileg egy fiatalos tanult nő.Mégis amikor beszélgetésre kerül a sor mindig mintha gerjeszteni szeretné a hangulatot.Ma már képes volt azt mondani,hogy biztos nem esett az eső,miért mondok ilyet?!Engem nem szeret ezt elfogadom,de a férjemért oda van és vele is ezt csinálja.Azt nem tudom másokkal is így beszél-e.Minden esetre nem értem őt.2014. jún. 1. 15:14
21/27 anonim válasza:
Irigyellek a gondjaidért. Te sem vagy különb az anyósodnál, ha minden apróságon vitatkozol
22/27 anonim válasza:
Es van folyatás még.......?
Igen az anyósod idegesitõ, de legközelebb bizonyitsd be, hogy neked van igazad!
23/27 anonim válasza:
Én megértem, hogy milyen idegesítő ez a helyzet, a többi válaszoló meg elég szűk látókörű, hogy nem értik a problémát. Nekem anyukámmal van ez, akármit mondok ő az ellenkezőjét fogja bizonygatni az biztos. De ha én mondtam volna alapból az ellenkezőjét, akkor az eredeti állítással értene egyet. Gyakorlatilag akármit mondok, ő az ellentétével fog egyet érteni, nekem soha nem lehet igazam. De érdekes, hogy ezt csak velem csinálja a családból, mással egyet tud érteni. (És nem, nem csak annyiról van szó, hogy másképpen látjuk a világot. Ismerem a gondolkodásmódját és a véleményét, de ha én mondok valamit, akkor simán elkezdni bizonygatni az ellenkezőjét, pedig tudom, hogy alapból egyetértene vele.)
24/27 anonim válasza:
iigazi sárkány... jol kifogtad!
25/27 anonim válasza:
A sógorod el tud menni önállóan pisilni? Vagy mész és megfogod neki a pötsét is?
Az élet nagy problémákat tud generálni, amint ebben a kérdésben is olvashatjuk. -.-"
26/27 anonim válasza:
Tényleg pitiánernek tűnik, de én is fel tudom cseszni magamat, amikor Édesanyám olyan dolgokra mondja, hogy "á, nem is", amiket én éltem át és még csak ugyanabban a városban sem voltunk, amikor velem történt :D
De teljesen igaza van itt annak, aki leírta, hogy ilyenkor a válasz: "rendben, akkor úgy volt" és nagy röhögés. Ezt csinálom én is :D
27/27 anonim válasza:
Értem, h miről beszélsz Kérdező. Igazi sárkányt fogtál ki. Az enyim anyós szimplán gyökér. Nekem az elmúlt 15 évben még nem sikerült jól levegőt vennem anyóséknál. Utáljuk egymást, így a 300 km távolság ideális. Én megbolondulnék, ha egy fedél alatt kellene élnem velük. Szerintem vetélytársat lát benned, aki elveszi a kicsi fiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!