Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem tudok a koszos anyósom...

Nem tudok a koszos anyósom főztjéből enni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az anyósomat, de az a baj vele, hogy mindig koszos ruhában járkál, a ház és az udvar tele van bolhákkal.

A lényeg az, hogy amikor megyek hozzá mindig megkínál valamivel, de nem tudok nála enni annyira zavar a kosz. Ha a párom megy akkor is küld tőle ennivalót, a párom pedig mindig mondja, hogy egyek ne finyáskodjak. Van erre valami megoldás?

2014. jún. 21. 14:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%
Párodat neveld igényességre. Én férfi vagyok, de amitől felfordul a gyomrom, abból nem eszem, akárki az elkövetője!
2014. jún. 21. 14:22
 12/35 anonim válasza:
100%
Anyósom ugyan ilyen, én már évek óta soha nem vagyok éhes, ha náluk megyek, még ha kopog a szemem akkor sem:-) Ha anyósod küld kaját akkor azt megvárnám míg megromlik, hisz te csak elfelejtkeztél róla, és a családi béke is megmarad!
2014. jún. 21. 14:25
 13/35 anonim ***** válasza:
43%
Dobd ki a koszos anya koszlott fiát és megszabadulsz gondjaidtól!
2014. jún. 21. 14:26
 14/35 A kérdező kommentje:
Nem mondhatok rosszat a páromnak az anyjáról, mert csak az anyja. Végülis felnevelt hat gyereket és a párom lányát amiért tisztelem őt.
2014. jún. 21. 14:26
 15/35 anonim ***** válasza:
58%
Ne haragudj kérdező, de mondod anyósod mennyi gyereket felnevelt. Mire nevelte őket? Milyen értékeket közvetített a gyerekei felé?
2014. jún. 21. 14:31
 16/35 anonim ***** válasza:
74%
Hány éves? Nem lehet, hogy már nem tudja megcsinálni? Ez esetben takarítsatok ki nála, vigyetek neki ebédet stb. Tudom miről beszélek mert én is ezt csinálom a nagymamámmal. Hetente kiporszívózok nála, portörlés stb. Kaját viszek neki mert már nem tud főzni sem rendesen, kifárad. Még egy-két év és magunkhoz költöztetem mert már az is sok lesz neki amit most csinál (mosogatás stb.)
2014. jún. 21. 14:32
 17/35 anonim ***** válasza:
59%

Látom, mennyire nem tetszik az a véleményem, hogy a kutyát nem kell olyan étellel etetni, amit kihány! Akkor sem kell!

Kellemes pontozást!

2014. jún. 21. 14:33
 18/35 A kérdező kommentje:
#16. Anyósom 62 éves. Az unokája vele lakik, de semmit sem segít neki. Két lánya az utcában lakik, de ők tisztán járnak.
2014. jún. 21. 14:37
 19/35 anonim ***** válasza:
93%
Megértelek, én se tudtam enni az exem anyjának a főztjéből. Egészségügyis létére kosz volt mindenhol, minden ragadt a konyhában a padlótól a tányérokig. Az ételbe sokszor belefőzte a haját is. A kézmosás se ment neki, még wc után se. Takarítva évente egyszer volt, amikor elmentek nyaralni 2 hétre, én azalatt kidzsuváztam a lakást. Persze soha nem kaptam érte köszönetet, és 2 nap után ugyanolyan kosz volt.
2014. jún. 21. 14:39
 20/35 anonim ***** válasza:
73%

Szia ismerős a helyzet,bár náluk nincs bolha :)

Kutya van 2 ráadásul,kinti-benti felmennek a kanapéra stb.. sajnos elég szőrös tőlük a nappali, én például csak az étkezőhöz ülök le a székre,nem szeretem ha szőrös lesz a ruhám. Enni én sem eszek sűrűn ott,volt hogy sajnos az ételben is volt 1-1 kutyaszőr,attól teljesen kivagyok :(

Viszont ami még zavar,az az,hogy nincs szépen elmosogatva a pohár és a tányér stb, ezekre nagyon háklis vagyok,ez van én ezt hoztam otthonról. :) Nekem a párom is tudja hogy engem ezek zavarnak,de én is elfogadom,hogy ő eszik ha éhes,ő ebben nőtt fel,nyilán nem zavarja.

Jó ötlet ha "elvitelre kéred" és később kidobod. (bár utálok kaját kidobni)

2014. jún. 21. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!