Nem tudok a koszos anyósom főztjéből enni. Mit tegyek?
Nagyon szeretem az anyósomat, de az a baj vele, hogy mindig koszos ruhában járkál, a ház és az udvar tele van bolhákkal.
A lényeg az, hogy amikor megyek hozzá mindig megkínál valamivel, de nem tudok nála enni annyira zavar a kosz. Ha a párom megy akkor is küld tőle ennivalót, a párom pedig mindig mondja, hogy egyek ne finyáskodjak. Van erre valami megoldás?
Látom, mennyire nem tetszik az a véleményem, hogy a kutyát nem kell olyan étellel etetni, amit kihány! Akkor sem kell!
Kellemes pontozást!
Szia ismerős a helyzet,bár náluk nincs bolha :)
Kutya van 2 ráadásul,kinti-benti felmennek a kanapéra stb.. sajnos elég szőrös tőlük a nappali, én például csak az étkezőhöz ülök le a székre,nem szeretem ha szőrös lesz a ruhám. Enni én sem eszek sűrűn ott,volt hogy sajnos az ételben is volt 1-1 kutyaszőr,attól teljesen kivagyok :(
Viszont ami még zavar,az az,hogy nincs szépen elmosogatva a pohár és a tányér stb, ezekre nagyon háklis vagyok,ez van én ezt hoztam otthonról. :) Nekem a párom is tudja hogy engem ezek zavarnak,de én is elfogadom,hogy ő eszik ha éhes,ő ebben nőtt fel,nyilán nem zavarja.
Jó ötlet ha "elvitelre kéred" és később kidobod. (bár utálok kaját kidobni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!