Nem tudok a koszos anyósom főztjéből enni. Mit tegyek?
Nagyon szeretem az anyósomat, de az a baj vele, hogy mindig koszos ruhában járkál, a ház és az udvar tele van bolhákkal.
A lényeg az, hogy amikor megyek hozzá mindig megkínál valamivel, de nem tudok nála enni annyira zavar a kosz. Ha a párom megy akkor is küld tőle ennivalót, a párom pedig mindig mondja, hogy egyek ne finyáskodjak. Van erre valami megoldás?
Sajnos a nagyszüleim is hasonlóak, elég nagy gondok vannak a higiéniával. Egy időben próbáltam, hogy nem eszek náluk, de sértődés lett belőle, úgyhogy most azt csinálom, hogy eszek egy kicsit aztán iszok rá egy pálinkát fertőtlenítés képen. :D Igazából jó megoldás nincs a problémára...
Viszont ami nekem megütötte a szemem ebben a posztba az az, hogy te nem eszel nála, mert koszos, de az nem zavar, hogy a párod gyereke ott él a mocsokban!??? Egyáltalán miért a nagymama neveli a gyereket?
Anyámnál ugyanez van. Nem igazán merünk enni nála, csak akkor ha én főzök. De előtte órákon át sikálok mindent, mert nincs egy tiszta edény, tányér, vagy evőeszköz.
Ha ő főz, és nagyon erősködik, akkor el szoktam hozni, itthon pedig megy a kukába.
Havonta egyszer mindent kisikálok, mert ő még a wc kefét sem használja.
Anyai ágon a nagymamánál ugyanez van. A múltkor voltam látogatóban, mindenhol macska.
A szitu a következő volt: macska odapisil a földre. Mamám kilép a papucsból, belelép a pisibe, és elkezdi szétsikálni. Nem szívta fel, ezért levette az asztalon lévő sütiről a konyharuhát, feltörölte azzal, majd visszaterítette a sütire. Majdnem elhánytam magam. Gyorsan eljöttem, és azóta sem visz rá a lélek, hogy újra meglátogassam.
Üdv a klubban.:)
Én egyszer ettem, mert nagyon éhes voltam. Spenót volt, frdult egyet aztán kijött. Diszkréten, úriasszonyaosan ctörtént minden, nem vették észre.:)
Ha ilyen helyre kell mennem, én valahogy sose érek rá. Nem is értem, de mindig közbejön valami. Tegnap éppen, hogy a kolléganőm beteg és ki kellene váltani a gyógyszereit amit kapott. Meg elterveztem mára sütni, mert lesz ennek meg annak a névnapja és illene sütni, mert én is kaptam. Ez régebben volt, mára lekoptak rólam. Mondjuk hál' Istennek, nem családtagok voltak, de akkor sem volt egy könnyű dolog.
:D:D:D:D:D
25/N
A párod a remek anyja háztartásában nőtt fel, de akkor sincs joga neked megmondani, hogy miből egyél vagy miből és ne és undorodj-e valamitől vagy nem.
Van rá megoldás: nem eszel belőle. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!