Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom azt mondta menjek...

Anyósom azt mondta menjek dolgozni, ő meg elmegy gyesre, szerintetek?

Figyelt kérdés

Másfél éves a kisfiam. Eszemben sincs visszamenni dolgozni 3 éves koráig, jól megvagyunk itthon ketten, a pénzbõl is kijövünk, férjem dolgozik, jól keres, anyagi gondjaink nincsenek. Elõször poénnak hittem, amikor megemlítette, hogy dolgozzak õ meg majd babázik, de nem annak szánta, már többször is mondta. Én meg köpni ntelni nem tudtam....Mindene az unoka, de mintha kezdene átesni a ló túloldalára. Nem az õ gyereke, az enyém könyörgöm ! Imádok vele itthon lenni, soha nem említettem, hogy megint dolgozni akarnék.

Erre mit lehet mondani????

2014. jún. 28. 22:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
18%

Igen, ennyire. Régen tényleg dolgozni kellett.:) Számomra is hihetetlen, mert most mindenkin azt látom, hogy pötyög az irodában, és 4-kor otthon van:D

De szerintem most is van egy réteg, aki nem a munkája elől menekül haza. 3 év nagyon sok idő.

Gondolhatod egyébként azt, amit írtál, senki sem tiltja meg. Más kérdés, hogy nem is kötelesek veled egyetérteni ebben a dologban.:)

Ne fogadd el a segítségét, szíved joga, de nem kell ezen így kiakadni, csak segíteni akart szerintem, tényleg. Neki nem azt jelenti az értelmes élet, mint neked. Egyikőtök sem hibás.

2014. jún. 28. 23:23
 22/63 anonim ***** válasza:
76%
ne hagyd. ő nyilván máshogy nevelné mint ahogy te. És ez később csak a konfliktusok mély kútjába ránt bele.
2014. jún. 28. 23:35
 23/63 A kérdező kommentje:
De õ nem azért mondta, mert szerinte nem élek értemes életet. Vállalkozó õ is, látástól mikulásig dolgozik. 56 éves,még fiatal. De gondolkodás nélkül bezárna ha babázhatna helyette egész nap. Prdog jól megy a bolt, jól keres vele.
2014. jún. 28. 23:37
 24/63 anonim ***** válasza:
17%

Beszéld meg vele, és a pároddal. Amúgy ha kis tesót terveztek akkor annak itt lenne az ideje. Időt is spórolhatnál ezzel. Komolyan mondom, hogy milliókat takaríthat meg az aki törődik a gyerekével, hogy értelmes legyen. Később ha pl. emiatt szar gyerekkora lesz, egyetemre is nehezebben megy, kevesebb esélye lesz a gyereknek. Önállóságra kell nevelni a gyereket, életképes emberré, erre azért időt kell szánni mindenképp!!

Saját példámon tudom, hogy ha többet törődnek velem akkor nem csak az lett volna a fontos, hogy találjak valakit akire támaszkodhatok, hanem a saját életem építettem volna, pl. tanulok, normálisan érettségizem, nem 2-3asokra.

2014. jún. 28. 23:39
 25/63 anonim ***** válasza:
22%
hány éves vagy, kérdező?
2014. jún. 28. 23:40
 26/63 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok
2014. jún. 28. 23:44
 27/63 anonim ***** válasza:
90%
Hát én tuti nem mennék ilyenbe bele. Nincs s rossz anyósom, de ha ő menne gyesre a gyermekemmel akkor olyan
2014. jún. 28. 23:49
 28/63 anonim ***** válasza:
92%
mértékben lenne hatással rá, hogy úgy érezném kicsuszik a nevelés a kezem közül. Akkor már ezerszer inkább a bölcsi! Különben nem értem ezeket a dolgokat, hogy régen így volt, régen úgy volt. Mikor régen? Az 1900-as évekig a nőknek lehetőségük sem volt dolgozni, majd a háborúk alatt igen, majd a szocializmusban megint elég sok htb volt, most megint előtérbe került a munka. Egy 1,5 éves gyermek még pici szerintem, sok munka van vele. De mondom, itt nem is ez a kérdés. Én két éves volt a gyerkőc mikor visszamentem dolgozni, de ki nem adtam volna a kezemből a fiam nevelését, ment bölcsibe, és munka után rohantam érte.
2014. jún. 28. 23:57
 29/63 anonim ***** válasza:
89%
21-es hol élsz? Mert lehet hogy a köz szférában így van, de versenyszferaban örülsz, ha este hétre otthon vagy. Az én környezetemben mindenki megszakad, annyit dolgozik.
2014. jún. 29. 00:00
 30/63 anonim ***** válasza:
93%
Ja, a másik amit nem értek, ez a duma, hogy otthon ülsz, nem csinálsz semmit. Én amikor másfél éves volt a fiam, majd megszakadtam annyi dolgom volt. Fél óra a háztartás? Kinek? Annyi idő alatt az ebéd sincs kész! Vicc...
2014. jún. 29. 00:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!