Miért furcsa nekem anyósom főztje?
valaki írja, hogy náluk lakik a kérdező, nekem ez nem volt világos eddig. azt hittem, hogy csak átviszi a néni a kaját nekik.
így még rosszabb...
Sokan füznek kevesebb füszerrel, amit tudsz, az az, hogy utána füszerezed.
A fokhagymát, stb tedd rá a te adagodra egy 10-15 perccel evés elött, akkor jobban átveszi az ízét.
"Más lenne ha külön laknánk"
igen, akkor azt úgy hívnák, hogy felnőtt élet:) ezt meg úgy, hogy "amíg az én házamban laksz, az én főztömet eszed, kislányom."
"Én nem tudok főzni itthon,mert reggel 7től délután 5ig dolgozok és van 6 óra mire hazaérek"
...és a törvényben benne van, hogy 6 óra után tilos főzni????
Valahogy te nem is töröd magad érte, hogy főzzél, csak kritizálsz.
(Amúgy lehet, hogy a valóságban te nem is tudsz főzni??)
Az én anyósom sem főz elég fűszeresen az én szájízem szerint.
De sosem volt ebből gond, már tudja, hogy én több sóval, borssal szeretem a kajákat, stb. Amikor megyünk hozzá, mindig kikészíti nekem a fűszereket az asztalra, és ezzel meg is van oldva. Persze utólag fűszerezve nem teljesen ugyanaz, de azért olyan nagy különbség nincs, hogy ne lehetne megenni.
És én is viszonzom az ő figyelmességét (mert hogy nem hisztizik emiatt, hanem odateszi a fűszereket az asztalra, az igenis figyelmesség a részéről)azzal, hogy amikor ő jön hozzánk, akkor én sem fűszerezem agyon a kaját a kedvéért.
El van intézve annyival, hogy "inkább sótlan legyen mint sós, utólag sót hozzáadni könnyebb, mint kivenni belőle". :)
Ennyi az egész, nem kell mindenből problémát csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!