Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért furcsa nekem anyósom...

Miért furcsa nekem anyósom főztje?

Figyelt kérdés
Jól kijövök anyósommal,de nem nagyon szeretem a kajáit. Nekem olyan iztelenűl főz. Mondtam már neki,mindig az a válasz hogy rakjak bele magamnak ezt-azt,de az mégse olyan. Pl: a palacsinta tésztába nem rak cukrot mert ugy neki leragad,a brassóit foghagyma nélkül csinálja mert nem szereti a szagát,borsot se használ semmibe. Én nem tudok főzni itthon,mert reggel 7től délután 5ig dolgozok és van 6 óra mire hazaérek. Jó persze h meleg étel van az asztalon hála neki,de finomat enni csak otthon anyukáméknál tudok. Velem van a baj?
2014. júl. 8. 11:25
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:
A szüles nekem még kicsit messze van,de nem ide szeretnék szülni. 20 éves vagyok és ugy akarok gyereket h biztos megtudjak adni neki mindent. A párommal házat akarunk majd venni a közeljövőben,és majd oda érkezne a pici ha itt az ideje:)
2014. júl. 9. 06:50
 52/53 anonim ***** válasza:
41%

47. Már hogyne érteném.... Azért nem állsz neki főzni, mert 18 órára érsz haza és az ahhoz késő (neked), hogy főzz magadnak. Erről megvan a véleményem, mint sokaknak. De persze nyilván jogodban áll nem főzni, ha nem akarsz, azonban ne mástól várd a problémád megoldását, főleg olyantól, aki szívességet tesz neked. Ha te teszel valakinek szívességet és az beleköt (tök mindegy mit), akkor az hogy esik neked? Nem azt mondod, hogy próbáld megoldani magadnak, mert én szívességet tettem, nem voltam köteles csinálni, amit csináltam. Ha neked ez nem jó, akkor tegyél ellene.

Te vagy a furcsa, hogy ezt nem érted meg....

2014. júl. 9. 08:58
 53/53 anonim ***** válasza:
70%
20 évesen miért volt olyan fontos a nyakára költözni? majd ha meglesz a ház meg a gyerek ahogy írod kénytelen leszel 18óra után nekiállni takarítani/főzni stb. vagy majd anyós visz kaját?!
2014. júl. 9. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!