Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális ez, vagy csak nekem...

Normális ez, vagy csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Apósom, mióta ismerem, soha nem érdeklődött felőlünk, férjemet mióta ismerem, 1x se hívta fel. Messengeren se ír neki soha. Anyukájával szokott beszélni csak. 10 éve vagyunk együtt, én mindjárt szülők, de még a terhesség alatt se kérdezett tőlem vagy ferjemtol se annyit se, hogy minden rendben van-e.

Nekem ez fura, én apukammal és anyukámmal is szoktam beszélni, férjem is szokott mindkettejükkel.

Ennyire lexatja apósom a saját fiát? Férjem azt mondja mindig, hogy már megszokta. De mégis, nem gáz, hogy soha nem keresi? Folyamatosan a fbon posztol, de pl messengeren vagy telefonon se keresi, pedig a saját fia.

Kb mintha semmilyen kapcsolatban nem lennének.

Férjem szülei együtt élnek, akkor, ha megyünk hozzájuk, akkor is csak az anyjával beszélgetünk, apódom tojik ránk akkor is.

2020. máj. 7. 13:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*én mindjárt szülök
2020. máj. 7. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem felhőtlen a kapcsolatuk. Én is csak anyumat hívom fel, mert apummal sokszor nem lehet beszélni. Szeretni szeretem, de egy határt megtartok vele szemben.
2020. máj. 7. 13:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván csak neked fura, ha a férjedet nem zavarja.
2020. máj. 7. 13:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen anyuka a családi kapcsolattartó. A mi családunk is ilyen, nagymamám beszélt mindig kettejük nevében, sőt, ő vette az ajándékokat, ő adta a pénzt, ha segíteni akart, stb. Persze, ezeket ők négy fal között megbeszélték, de a család és a külvilág felé mindig a nagyim volt a kommunikatívabb.

Anyóssal úgyis kipletykáljátok, hogy jól vagy - gondolom -, erről após is értesül, minek kérdezgetné pluszban, hogy de biztos jól vagy-e?

2020. máj. 7. 13:47
 5/12 A kérdező kommentje:
A férjemet is zavarja, mivel pl karácsonykor is egész este szomorú volt, mikor nálunk voltunk, és mikor kérdeztem, mi a baj, akkor kicsit el is pityeredett, hogy nem érti, hogy lehet, hogy az én apám mindig sokat beszélget vele, érdeklődik felőle, a saját apjától ezt sose kapta meg. Mivel fiunk lesz, azóta jobban foglalkoztatja őt is ez, mert szembesült vele, hogy milyen minta van előtte és ő milyen akar lenni. Sokszor lerendezi azzal, hogy már megszokta, de érzem, hogy fájó pont neki ez.
2020. máj. 7. 13:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy anyós tovabbadja az infókat, de azért furcsa nekem akkor is, hogy sosem keresi a saját fiát. Illetve ha náluk vagyunk, akkor sem beszélget vele. Nem is ismeri szerintem.
2020. máj. 7. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
10%

Te azt érzed, hogy ez normális? Ez egy beteg ember, és nem biztos, hogy egészséges volt a fiával összeházasodni, de úgy látom, késő. Mit játssaz apósod veeld szemben az öröiharit? megbántottad? Nem. Bármit teszel, ignorál. MInt egy taknyos kétéves kis hülye.

Már megbocsáss, de ha téged a férjed szeret, akkor nyíltan konfrontálódik és szembefordul az apjával, a családjával, melléd áll, és nem lesz ez a cirkusz. Ha téged ők nem fogadnak el, akkor nektek sem kötelező velük kapcsolatot tartani. Jó, hogy nem kezdesz sírodgálni és pedálozni egy önző faXnak!

2020. máj. 7. 13:56
 8/12 A kérdező kommentje:
7, te vmit nagyon félreértettél szerintem.
2020. máj. 7. 13:58
 9/12 anonim válasza:
Figyelj szerintem ez attol is fugg h milyen a csalad. Nekem anyukam ilyen. Apukam nincs. Van noverem meg batyam. De sohasem volt kotelek anyukánkkal. Noveremmel kint elunk Németországban, ő mar 6 eve. Egyszer nem kereste anyukam, mindif tesom keresi. Mikor terhes lett facebookon irt neki meg kuldott kepet es mindössze egy like jel volt a valasza. En 2 eve elek Németországban egyszer sem keresett, egyetlenegyszer mikor nem talalt meg vmit es h van-e elkepzelesem hol lehet. Se szulinapra se névnapra. Tudni kell melle hogy anyukam tanár es munkamániás.
2020. máj. 7. 14:02
 10/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ugyh lehet neki is ez a megszokott
2020. máj. 7. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!