Normális ez, vagy csak nekem furcsa?
Apósom, mióta ismerem, soha nem érdeklődött felőlünk, férjemet mióta ismerem, 1x se hívta fel. Messengeren se ír neki soha. Anyukájával szokott beszélni csak. 10 éve vagyunk együtt, én mindjárt szülők, de még a terhesség alatt se kérdezett tőlem vagy ferjemtol se annyit se, hogy minden rendben van-e.
Nekem ez fura, én apukammal és anyukámmal is szoktam beszélni, férjem is szokott mindkettejükkel.
Ennyire lexatja apósom a saját fiát? Férjem azt mondja mindig, hogy már megszokta. De mégis, nem gáz, hogy soha nem keresi? Folyamatosan a fbon posztol, de pl messengeren vagy telefonon se keresi, pedig a saját fia.
Kb mintha semmilyen kapcsolatban nem lennének.
Férjem szülei együtt élnek, akkor, ha megyünk hozzájuk, akkor is csak az anyjával beszélgetünk, apódom tojik ránk akkor is.
Egyszerűen anyuka a családi kapcsolattartó. A mi családunk is ilyen, nagymamám beszélt mindig kettejük nevében, sőt, ő vette az ajándékokat, ő adta a pénzt, ha segíteni akart, stb. Persze, ezeket ők négy fal között megbeszélték, de a család és a külvilág felé mindig a nagyim volt a kommunikatívabb.
Anyóssal úgyis kipletykáljátok, hogy jól vagy - gondolom -, erről após is értesül, minek kérdezgetné pluszban, hogy de biztos jól vagy-e?
Te azt érzed, hogy ez normális? Ez egy beteg ember, és nem biztos, hogy egészséges volt a fiával összeházasodni, de úgy látom, késő. Mit játssaz apósod veeld szemben az öröiharit? megbántottad? Nem. Bármit teszel, ignorál. MInt egy taknyos kétéves kis hülye.
Már megbocsáss, de ha téged a férjed szeret, akkor nyíltan konfrontálódik és szembefordul az apjával, a családjával, melléd áll, és nem lesz ez a cirkusz. Ha téged ők nem fogadnak el, akkor nektek sem kötelező velük kapcsolatot tartani. Jó, hogy nem kezdesz sírodgálni és pedálozni egy önző faXnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!