Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális ez, vagy csak nekem...

Normális ez, vagy csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Apósom, mióta ismerem, soha nem érdeklődött felőlünk, férjemet mióta ismerem, 1x se hívta fel. Messengeren se ír neki soha. Anyukájával szokott beszélni csak. 10 éve vagyunk együtt, én mindjárt szülők, de még a terhesség alatt se kérdezett tőlem vagy ferjemtol se annyit se, hogy minden rendben van-e.

Nekem ez fura, én apukammal és anyukámmal is szoktam beszélni, férjem is szokott mindkettejükkel.

Ennyire lexatja apósom a saját fiát? Férjem azt mondja mindig, hogy már megszokta. De mégis, nem gáz, hogy soha nem keresi? Folyamatosan a fbon posztol, de pl messengeren vagy telefonon se keresi, pedig a saját fia.

Kb mintha semmilyen kapcsolatban nem lennének.

Férjem szülei együtt élnek, akkor, ha megyünk hozzájuk, akkor is csak az anyjával beszélgetünk, apódom tojik ránk akkor is.

2020. máj. 7. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk se magy dumagép apum. Ha nem hívom fel telón akkor nem beszélünk de ha találkozunk vagy felhívom akkor elbeszélgetünk sokmindenröl megkérdezi hogy vagyunk. Én megszoktam ő ilyen zárkózottabb személyiség és ennyi de attól még nem az van hogy nem érdekli mi van velünk. Pl fiammal ha játszik teljesen más sokkal jobban megnyílik akkor olyan önfeledt
2020. máj. 7. 21:20
 12/12 A kérdező kommentje:
11, sajnos férjem apja személyesen se érdeklődő, szerintem azt se tudja, mit dolgozik, milyen pozícióban van, vagy egyáltalán milyen ő. Gyerekként is lexarta
2020. máj. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!