Kinek van igaza ?
Párom édesapja örökölt egy régi házat amibe a párom költözött. Én pedig hozzá. A ház nagyon régi, 70es években épült. Minden szemét, régi dolog itt volt hagyva. Ahogy ideköltöztem elpakoltam mindent, illetve a régi verandát megcsináltam saját kezűleg. A falban hatalmas lyukak, vésések voltak, az ajtó keret hibás volt, csak be volt téve, ott is a vésés nyomok. A fal potyogott, zsíros, koszos volt. Nem vagyok szakember de úgy voltam vele idén szeretnék egy jó kiülős helyet, ezért a műanyag palákat lecseréltem belátásgátlóra, plusz vakoltam, kifestettem, kiskaput csináltam, stb.
Kb mindenért magyarázott a párom apja, hogy minek ezt, fejeket vágott, stb. Mikor már 80 százalékban kész voltam közölte, hogy ő az egészet le akarta bontani és új tetőt csinálni (20 éve nincs hozzányulva, azóta az övé).
Ma lett elegem, mikor a festést is kritizálni kezdte. Elismerem, hogy nem lett szakember szintű, nem is szép, de szebb mint volt. Magunk miatt csináltam. Ma közöltem a párommal, hogy nekem ez volt az utolsó, azonban nem akarom túl reagálni. Ti mit szólnátok?

Apósod bunkó. Neki már akkor tisztáznia kellett volna , hogy mit szeretne és hogy, amikor munkához láttál.
Végül is te nem felújítottad, hanem lakhatóvá tetted, használhatóvá a lepusztult házat: ajtó, ablak, terasz, kerítés, tisztasági festés.
Ha többet, jobbat akar, csináltassa meg.
Nem akarja, hogy végleg berendezkedjetek.
Költözzetek el máshova.

1-es vagyok.
Ezzel a kritikával jelezte, hogy nem mond le a tulajdonjogáról a lánya javára, tervei vannak a házzal, ott ő diktál.
Kezdjetek önálló lakhatás után nézni.

Semmi olyat nem csináltam ami fix lenne, a festésen kívül. Gyakorlatilag lakhatatlan volt a terasz. Egerek, 20 éves mocsok, rozsdás vasak voltak amiket nem dobtam ki, csak elraktam őket a fészerbe. A kerítés régi paláit sem dobtam ki. Az egész udvar egy szemétdomb, ami nem kritizalas csak próbálom élhetőbbé tenni.
A kerítéshez vásárolt fát bármikor ki lehet szedni.
A falak hibáinak javítása nem hinném, hogy probléma, ha szakembert kell hívni ezt is tudja javítani.
Nem bontottam, hanem újítottam.. ezért nem értem a problémát.
De elfogadom ha nincs igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!