Az Oroszok azt mondják nem szeretnék hogy NATO ország legyen a szomszédja, Ukrajna pedig azt hogy senkinek semmi köze hozzá hogy ő esetleg belép e a NATO-ba vagy sem. Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 13:29
A kérdező szavazást indított:
Az Oroszoknak
Az Ukránoknak
Egyiknek sincs tejesen.
20 szavazat
1/8 anonim válasza:
A saját szempontjából mindenkinek igaza van.
2/8 anonim válasza:
Az ukránoknak. Oroszország nagy ország, meg tudja védeni magát. Az oroszok voltak mindig is az agresszorok.
3/8 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést. Autonóm állam olyan "klubokba" lép be amilyenbe akar.
4/8 anonim válasza:
A Der Spigelben megjelent az egyezmény mely szerit a NATO nem terjeszkedik kelet felé.
Korábbban tagaddták, hogy lenne ilyen, de lejárt a titkosítás.
5/8 anonim válasza:
Az Ukránoknak van igazuk. Minden szuverén állam olyan szövetségbe lép be, amilyenbe akar.
8/8 Nyerges Levente válasza:
Oroszországot támogatom (vagyis szurkolok neki) és személy szerint utálom az ukránokat
De mindenkinek igaza van mivel Oroszországnak ez veszély de Ukrajna sajnos (mondom oroszpárti meg Szovjetunió fan vagyok) egy független ország
Engem nem érdekel a háború csak hogy Magyarországnak ne legyen bántódása nekem ez a cél
De mivel oroszpárti vagyok ezért szurkolok nekik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!