Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen típusú fiatal lányokból...

Milyen típusú fiatal lányokból lesznek később a kiállhatatlan anyósok meg azok a fajta anyukák, akik nem bírnak leválni a felnőtt gyerekükről?

Figyelt kérdés
Szinte mindennap felkerül legalább egy kérdés, ami a problémás anyósról szól, meg a környezetemben is ismerek ilyet. Az jutott az eszembe, hogy ennek kamaszként vagy fiatal felnőttként vannak olyan jelei, amiről meg lehet mondani, hogy na ebből a lányból később egy kiállhatatlan anyós lesz? Vagy mondjuk amikor már van egy kisgyereke. Lehet tudni abból, ahogy viszonyul a gyerekéhez, hogy nem lesz könnyű dolga később a menyének?

ma 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha kontroll alatt tart gyereket, ferjet, kornyezetet. Ha tokeletesnek akarja lattatni magat. Ha minden csak ugy jo, ahogy o csinalja, a tobbi ember hulye es nem ert hozza. Ha az o gyereke a “leg” es majomszeretettel csung rajta. Ha neki senki ne mondja meg, mert o ugyis mindent jobb tud. - Ezek elég erős 🚩red flagek.
ma 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem könnyű kiszűrni, ugyanis sok év alatt sokat tud változni az ember, mire a gyereke kirepül (hát még, mire megházasodik).
ma 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
2: azert vannak jelek a szemelyisegben, amik alapvetoen nem valtoznak. 🤫😉
ma 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
#3 Nagyon lassan azok is változhatnak. Abban, hogy milyen ember lettél 60 éves korodra, nem kis részben ott vannak az évek sora alatt ért hatások.
ma 17:33
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Visszatérve a témára, nem kell mindent kontrolláló személyiség hozzá, nem kell mindent jobban tudó személyiség hozzá. "Csak" annyi kell, hogy a gyereke életét olyasminek tekintse, ami az ő fennhatósága és kompetenciája. Nem kell hozzá, hogy a férjet és környezetet is kontrollálni akarja (sőt szerintem a régi típusú, férjnek alárendelődő feleségek valamivel hajlamosabbak is kiállhatatlan anyósnak lenni, nekik ugyanis nem sok terepük van a gyereknevelésen kívül, így aztán még inkább ragaszkodnak hozzá.)

Az sem feltétlen igaz, hogy tökéletesnek látja a gyerekét, én személy szerint pont az ellenkezőjét tapasztaltam, anyám sehogy sem tudta elfogadni, hogy nem olyan vagyok, mint amilyennek az álmaiban szerinte a gyerekének lennie kéne, és még felnőtt koromban is görcsösen nevelni és kontrollálni próbált.

Ha mindenképp említeni kéne valamit, talán azt mondanám aggasztó jelnek, ha már van gyereke, és az életkorához képest kevesebb önálló teret hagy neki, mindent ő akar megszabni, eldönteni, megoldani, jobban tudni.

ma 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
#3 azért gyakran agy ember 50 éves korára nem ugyan az lesz, mint 18 éves korában. Rengeteg trauma, esemény érhető, ami megváltoztatja 32 év alatt. Én már most érzem, hogy nem ugyan az az ember vagyok, mint pl 18 évesen, pedig alig telt el azóta pár év.
ma 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
20%
5: azert ne zavarjon, hogy pont azt irtad, amit buzgon leszavaztal! Te vagy az élő példa! De a tobbi sem kompetens a temaban, az ilyen trolloknak inkabb nem kene hozzaszolniuk. 👏🤣😈🤷‍♀️
ma 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
#7 Eskü, hogy nem értem, miről zagyválsz itt. Egyáltalán, honnan tudod, hogy ki mit milyenre pontoz?
ma 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Kamasz korban ritkán lehet ezt megallapítani. Pl kb 12 éves koromig eleg sokat veszekedtem anyámmal. Heti szinten voltak veszekedések eleg bunko is voltam. Most 17 eves fejjel nagyo. Sokat valtoztam 5 év alatt is. Sose veszekedem, nem vagyok bunkó. Es a mostani allapotom is csaaaak valtozni fog!
ma 18:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen típusú lányokból lesz kiállhatatlan meny, akinek semmi nem jó az anyósában, aki igyekszik a férjét a családja ellen uszítani, miközben az ő családja bezzeg tökélete?
ma 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!