Milyen típusú fiatal lányokból lesznek később a kiállhatatlan anyósok meg azok a fajta anyukák, akik nem bírnak leválni a felnőtt gyerekükről?
Figyelt kérdés
Szinte mindennap felkerül legalább egy kérdés, ami a problémás anyósról szól, meg a környezetemben is ismerek ilyet. Az jutott az eszembe, hogy ennek kamaszként vagy fiatal felnőttként vannak olyan jelei, amiről meg lehet mondani, hogy na ebből a lányból később egy kiállhatatlan anyós lesz? Vagy mondjuk amikor már van egy kisgyereke. Lehet tudni abból, ahogy viszonyul a gyerekéhez, hogy nem lesz könnyű dolga később a menyének?ma 16:40
11/14 anonim 

válasza:

Egyrészt sokat változnak az emberek, másrészt változik a világnézet is. Mivel gyerekekkel dolgozom már látom milyen szülő nem akarok lenni. Pl ott vannak azok, akiknek nem szólhatsz rá a gyerekére, mert az ő prüntyője a tökéletes...közben csak cseszik megnevelni. Na az ilyen szar anyós lesz az tuti, mert mindig veled lesz a probléma.
12/14 anonim 

válasza:

Lehet.
Ma volt ez a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Olvasd el a #15, #18, #20, #22 válaszokat, amiket ugyanaz a nő írt. Én el voltam képedve, hogy egy 20 éves nő így gondolkodik. Mintha a középkorból jött volna vissza.
13/14 anonim 

válasza:

Szerintem azokból, akik hajlamosak a kisajátításra, és azt hiszik, hogy akkor jó minden, ha az ő szájízük szerint alakítják a dolgokat.
14/14 anonim 

válasza:

Próbáltam felidézni, hogy aki ilyen, azt milyennek ismertem meg fiatal lány korában, de rá kellett jönnöm, hogy minden ilyen ember a környezetemben jóval idősebb nálam, így esélyem sem volt őket fiatal korukban ismerni.
A többi mind csak találgatás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!