Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lejöttek hozzánk a párom...

Lejöttek hozzánk a párom szülei az udvarra grillezni. Gyönyörűen tálaltam,ahogy illik. Apósjelölt beszólt,hogy neki nem így kell hanem úgy, miért így van miért nem úgy. Amit csak lehetett,fikázott. Most meg kellene sértődnöm erre?

Figyelt kérdés
Kissé bánt a dolog,hogy készültem szép terítékkel,étellel,sütivel mindennel, neki meg kb ha xaros edényt löknek eléje az is jó lenne...Rosszul esett. Legközelebb gondolkozom,hogy nem fogjuk őket meghívni. Ti mit tennétek a helyemben? A páromnak sem tetszett amúgy,ő el is ütötte jó ízlés határán belül levő vissza csípkelődéssel. Legközelebb mit tegyek? Én is vágja vissza, vagy ne legyen legközelebb?
tegnap 17:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanezt. A párod feladata elintézni. Te elnéző vendéglátó vagy. A párodért teszed, nem a gyagyás apjáért. Ennyi.
tegnap 17:38
 2/25 anonim ***** válasza:
64%
Vedd át a párod stílusát, legyél elnéző, vicceld el.
tegnap 17:43
 3/25 anonim ***** válasza:
47%
Nem kell ezzel foglalkozni.
tegnap 17:51
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Sokáig voltam elnéző ilyen stílusú emberrel, és amikor elegem lett és szóltam, akkor ő közölte, hogy eddig semmi bajom nem volt és a múlt alapján feljogosítva érzi magát arra, hogy továbbra is fikázzon engem. Én már nem hallgatok, korábban kellett volna elkezdenem. Te se tedd, őket nem érdekli a belső vívódásod, csak te szenvedsz.
tegnap 17:51
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ne várj arra, hogy más megvéd, legközelebb megmondod neki, ha valami nem tetszik, ha lehet menni. Lehet, hogy ő úgy szocializálódott, hogy az asszonynak kuss a neve, de ti nem így éltek.
tegnap 18:09
 6/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell megsértődni, csak többet nem kell őket meghívni!

Ha kérdezik, akkor meg megmondod őszintén, hogy sajnos te nem tudsz megfelelni az ő ízlésüknek, ezért inkább nem erőlteted!

Később is ez lesz, sajnos!

Mennyire szereted a párodat?

Mert ha nagyon, akkor ezt el kell fogadnod.

De ha valami nem okés, akkor még idejében és a gyerekvállalás előtt érdemes lelépned és egy kedvesebb családot választanod, akik mellett nem érzed majd magad xar darabnak!

Mert ez később sem lesz jobb és a gyerek érkezésével még kellemetlenebb lesz.

tegnap 18:12
 7/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell őket meghívni. Apukának főzzön a mama és tálaljon neki úgy, ahogy szeretné.
tegnap 18:14
 8/25 anonim ***** válasza:
87%
Milyen legközelebb?
tegnap 18:46
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Mosolyogva elveszed tőle a tányért: "Ha nem jó, nem kell megenni, én nem tukmálom senkire az ételt."
tegnap 19:01
 10/25 anonim ***** válasza:
90%

Akkor amikor beszólogat szépen elvenni előle a tányért és megmondani hogy "Akkor lehet otthon enni".

Olyan hogy legközelebb pedig tuti nem lenne nálam ezek után.

tegnap 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!