Hogy illik felosztani az alvóhelyeket a hotelszobában, ha van egy franciaágy a hálóban, egy egyszemélyes kempingágy a nappaliban, és a rá jutó 3 ember az egy pár és a pasi anyja? Ki hol aludjon?
Figyelt kérdés
Pasi és csaj 30-40 évesek, 10+ éve együtt.
Nincs külön hotelszoba az anyukának.
márc. 27. 19:08
2/20 anonim 

válasza:

Természetesen a páré a franciaágy és az egy személyes a mamáé. Ne két ember nyomorogjon kis helyen.
3/20 anonim 

válasza:

Hát szerintem ez egyértelmű. A pár a francia ágyon, a pótágyon pedig az anyuka.
4/20 anonim 

válasza:

A pár van a dupla ágyon, az anyuka a egyszemélyesen.
DE igazán nem értem, ilyen hülye módon hogy lehet szállást foglalni.
Ha a pár szexet akar, anyuka hallgatja, vagy nézi???
6/20 anonim 

válasza:

Az anyuka a pasival akar aludni? Vagy a menyével? Esetleg vice versa?
Mert ha egyik sem áll fent, akkor nyilván a két emberé a franciaágy, aki meg technikailag egyedül van, ő alszik az egyszemélyesen.
7/20 A kérdező kommentje:
Képzeljétek most jött ki egy YouTubertől akit követek egy videó, ők Portugáliában laknak és a vlogban elturistáskodtak Németországba hármasban. Ők úgy osztották fel, hogy a csaj aludt a kempingágyon, a pasi az anyjával édeskettesben a francián...
márc. 27. 19:27
8/20 anonim 

válasza:

Ha nekik így jó, akkor csinálják így. Azért ami 10+ éve együtt van, az nem akar általában minden este d.gni.
9/20 anonim 

válasza:

Gondolom a 40 éves ember minimum 60 éves anyja nem bírna egy kempingágyon aludni.
Amúgy én úgy oldanám meg, hogy eleve nem mennék ilyen felállásban nyaralni.
10/20 anonim 

válasza:

Hűha, már megijedtem, hogy várjátok egy vakáción a megoldást tőlünk. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!