Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted aggasztó az ahogy...

1/6 anonim ***** válasza:
72%

Amikor a személyi kultusz és a szektásítás visszanyal.

A fidesz züllesztette az embereket ilyen szektás pszichózisba, idő kérdése volt, hogy ezt mikor fogja más is kihasználni. Egyék meg, amit főztek.

tegnapelőtt 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Én Fideszesként sajnos egyre jobban tartok attól, hogy megválasztják.
tegnapelőtt 12:36
 3/6 A kérdező kommentje:

#1: szóval a tisza szimpatizánsai szektás pszichózisban szenvedő emberek, akik jelen formájukat a fideszeseknek köszönhetik?

De kíváncsi vagyok mit fognak ők ehhez szólni.

tegnapelőtt 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Tartalmas életed lehet báttya, ha erre van időd, hogy mások kiírt kérdéseit ilyen szépen gyűjtögeted...

Épeszű embernek eszébe nem jutna ilyennel foglalkozni, az hótziher.

tegnapelőtt 13:15
 5/6 A kérdező kommentje:

#4: még tart a szünetem nénje, én ráérek.

Végignézed a magyar politika első két oldalát az kb 2 perc, összeszedni kérdésbe volt 3-4 perc. Ez rengeteg idő... 😆

tegnapelőtt 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyógyult fidesz vagyok. Bevallom nehéz volt több napig kényszerzubbonyan létezni, de megérte. Két hete nem nyúltam a fideszhez, bár azt mondják nagy a kísértés, amikor krumplival próbálnak kizökkenteni a helyes útról. Az üldözési mániám is elmúlt, békésen alszom nyugtatók nélkül.
tegnapelőtt 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!