Magyar Péter egyszemélyes cirkuszában a képviselők amolyan kötelező bábok, hogy meglegyen a létszám? Egy részükről még nem is hallottunk. Önálló gondolatuk és döntésük nincs. Nem adhatnak interjút csak, de ha ritkán megszólalnak és csak Péter
Figyelt kérdés
mantráit adják vissza.okt. 3. 11:10
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán létezik olyan dolog amivel még Magyar Pétert és a pártját nem próbálták lejáratni ?
2/10 anonim válasza:
1, én olyan "vádat" egészen biztosan nem hallottam vele kapcsolatban, hogy liberális, baloldali és demokrata lenne.
3/10 anonim válasza:
Nekem jó lenne a mi hazánk is de úgy se szavazzátok meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor pl. a fővárosi ügyekben miért nem a fővárosi frakció vezetője nyilatkozik? Ja mert nincs önálló akarata és gondolata.
MP nem tagja a fővárosi frakciónak, de bepofázik Gergőnek.
okt. 3. 11:42
5/10 anonim válasza:
6/10 Fsms válasza:
Folytatja a Fidesz hagyományait. Fideszes képviselők sem az önálló gondolataikról híresek.
7/10 anonim válasza:
És ha mást hívnak be tévébe, akkor is Pszicho Peti megy be helyettük tombolni XD
9/10 anonim válasza:
Állandóan gúnyolódnak a jobboldaliak a bal oldali politikusokon. És mikor valaki mond egy olyat, hogy csüngőhasú, vérig vannak sértődve és primitív dolognak tartják.
10/10 anonim válasza:
*
Ráadásul Magyar Péter nem is bal oldali csak kritizálja a ner-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!