Kedveled itthon az egyszemélyes vezetésű pártokat? Ahol egy erős személyiség beleül a pártelnöki székbe és onnan politikai haláláig ki nem robbantható?
Figyelt kérdés
Ilyenek a Fidesz, DK, Mi Hazánk, Munkáspárt. Kutyapárt részben a társelnöki székkel de nyilván Kovács Gergely adja az arcélt a karaktert.
A létrehozásnál még megengedhető az ilyen, de kb. egy vesztes választás után már nem. Ezért a Tisza pártnál eldől milyen lesz.
Több elnököt elfogyasztott pártok: Momentum, LMP, Jobbik, MSZP. Mind a létezéséért küzd..
2RK vagy a MMN-t a Nép pártjánt nem lehet besorolni mert elég újak és túl kicsik.
jún. 8. 08:19
A kérdező szavazást indított:
Nem kedvelem, mert egy választási vereség után új elnökre és vezetésre van szükség. Ez egy biztos ismertetőjele a demokratikus pártoknak.
Igen kedvelem, hogy 10-20-30 éve csak egy ember vezet egy pártot mindegy milyen eredményt ér el.
9 szavazat
1/4 anonim válasza:
Hát a Tisza párt MP nélkül szerintem azonnal eltűnne. De soroljon fel mindenki 3 másik tiszás politikust fejből. XD
2/4 A kérdező kommentje:
1. Ha elolvastad volna amit írtam nem írnál ilyen ökörséget :D
Mihaszna fideszes. :))
jún. 8. 08:30
3/4 anonim válasza:
2: Elolvastam az ökörséged, azért kommentáltam. Röhejes, hogy a leginkább egyszemélyes pártot hagytad ki az elején. Miközben az elnökváltáson már átesett Fideszt meg betetted... Sajnos a tények nem támasztják alá az ökörségeidet.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hagytam ki. Pont ez a hazugságod. Csak annyira beteges fidesz hívő vagy hogy még olvasni és a kedvenced felé hajlik a szemed. :D
Kórkép a fideszfilia :DD
jún. 8. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!