Az ellenzékiek nem tartják murisnak,hogy a nagy ikonjaik, Jakab, Márky és Hadházy is mára egyszemélyes pártokat "vezetnek" vagy függetlenek ?
Matolcsyhoz mit szolsz? Elvegre mocskolja a fideszt...
Fideszes a fideszt, érted....
Nem tudok mások nevében nyilatkozni kérdező, de mégis úgy gondolom, hogy félreérted a helyzetet. Azt hiszed, hogy az ellenzékiek annyira naivak, hogy azt hitték, ezek a politikusok összeálltak, és egyesített erejükből majd megidéztetik a bolygó kapitánya, aki elhozza az igazság pillanatát.
Biztosan vannak, akik így gondolták, de a környezetemben nem ez a többség, és én sem gondolom így, nekem nem tetszik az egyesített ellenzék egyáltalán. Egyáltalán nem gondolom, hogy abból a szedett-vedett bandából kormányzóképes alakulat lehet. Még csak nem is a Fideszt akarom eltüntetni. Én EGYENSÚLYT szeretnék!
Szóval nem találom murisnak, hanem rettentően elkeserítőnek találom az ellenzék állapotát, mivel cselekvőképes ellenzék nélkül nincs egészséges demokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!