Hogy illik felosztani az alvóhelyeket a hotelszobában, ha van egy franciaágy a hálóban, egy egyszemélyes kempingágy a nappaliban, és a rá jutó 3 ember az egy pár és a pasi anyja? Ki hol aludjon?
Pasi és csaj 30-40 évesek, 10+ éve együtt.
Nincs külön hotelszoba az anyukának.

Mikor anyós jött hozzánk vendégségbe, mi úgy aludtunk, hogy én (nőként) aludtam anyósommal a franciaágyban, párom (a fia) meg a kinyitható vendégágyon.
Az indoklás nagyon egyszerű: anyós 60 évesen nem tud a random vendégágyon aludni, párom meg bevállalta. Ennyi.

"Képzeljétek"
Hű, mindjárt összecsinálom magam az izgalomtól...

Cserélgessék minden éjszaka körbe - így ez már utólag se lesz vita tárgya!
😆

Mondjuk megértem, mert én már 40 évesen sem bírnék másnap felkelni a kempingágyból, nem még 60+...
Ezen nem kell fennakadni.

"Ha a pár szexet akar, anyuka hallgatja, vagy nézi???"
Nem nézi. Felnőtt, érett ember kibírja kefélés nélkül azt a néhány napot, amíg a nyaralás tart.
"ilyen hülye módon hogy lehet szállást foglalni"
Nem hülye mód, ha a költséghatékonyság a cél. Pótágy általában pár ezer Forint míg plusz egy szoba sokkal drágább. Pótágyas megoldás kijön mondjuk fejenként 12-15 ezerre, szoba meg 25-30 ezer.

Azért kicsit túl van tolva a kérdés ezzel a "képzeljétek" szöveggel, mintha olyan elképzelhetetlen lenne, hogy az emberek együtt utazzanak... :D
Az "édes kettesben" kifejezéssel meg egyértelműen állást foglal a kérdező. Amúgy meg nincs olyan, hogy "illik". Ahogy nekik jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!