Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elegem van a páromból, és a...

Elegem van a páromból, és a családjából is... Ti mit tennétek a helyedben?

Figyelt kérdés

Párom egyke, van egy közös kisfiunk. Anyósom szerint "a pasik nem értenek semmihez", minden a nő dolga, a háztartás, a gyerek, a csekkek, stb, ebben a szellemben nevelték a fiát. Ehhez képest évek alatt, birkatürelemmel eljutottam a párommal oda, hogy szoktunk közösen főzni, ő is porszívózik, mosogat, és kifejezetten jó apa, rendszeresen játszóterezik a fiával, ellátja, ha kell, szereti, gondoskodik róla. Viszont. Borzasztóan egoista, a fia szükségletein túl kizárólag saját maga a fontos, én évek óta a gyerekkel vagyok otthon, nincs normális bevételem, tehát évek óta nem vettem ruhát magamnak, ellenben ő magának (és a gyereknek) mindent megvesz, én meg sehol se vagyok. Közben a haverokkal sörözni, moziba jár, ezt még el is fogadnám. De most nyaralni fog menni, több hétre, és mi otthon maradunk a kicsivel. Anyós szerint ez teljesen rendben van így, hadd menjen, kapcsolódjon ki. Amikor felháborodtam, anyós közölte velem, hogy "nem vagyunk házasok", nincsen okom felháborodni.

Ugye igazam van, ha azt mondom, hogy ez egy beteg család, és jobb nekünk külön utakon ezután?

tegnap 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Szerinted a gyakori kérdések felhasználóinak a felelőssége ez? Miért mi mondjuk meg?
tegnap 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem vagytok házasok, anyósod sincs.
tegnap 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Én azt mondom, hogy már eleve össze sem szabadott volna bútorozni egy toxikus életképtelen bunkóval.
tegnap 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Eleve nem értem, hogyan képes sok nő ilyen suttyó alakokkal összejönni, és még gyereket is szülni nekik. A kapcsolat elején nem láttad ezeket a jeleket? Anyósod leragadt a sötét középkorban, párod meg anyuci szoknyája alatt. Nem normális amit csinálnak. Hány éves párod? Sztem csak anyósnak kellett egy onoka, meglett, te csak másodlagos vagy ott.

Gyerek miatt nehéz, de se neked, se neki nem lesz jó, ha ez így folytatódik.

tegnap 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Miért szól bele anyós, miért van egyáltalán beavatva, hogy nálatok ez meg az a probléma? Remélem nem együtt laktok...

Amúgy a párod persze gondolhatna rád, de ha meg nagyobb a gyerek te is mehetnél dolgozni.

tegnap 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nem csak a pasival van baj, a kérdezővel is. Ezt nőként mondom. Meg lehet oldani a munkát a gyerek mellett is, lehet társasági életet élni, stb..

Gondolom kényelmesnek gondolta, hogy a pasi majd eltartja élete végéig.

Egyébként én a helyedben ilyen pasival nem lennék együtt.

tegnap 22:45
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Igen, főleg ha csinos vagy. Lehet attól fél ha vesz neked ruhát mások is észreveszik hogy bomba vagy, vagy ha emberek közé mész rögtön valaki lecsap rád.
tegnap 22:48
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
Mit jelent, hogy évek óta nem dolgozol? Úgy jön le, hogy már nem gyesen vagy, ezesetben jogos ha nem tart el a párod és nem ő veszi az új ruháidat.
tegnap 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

""nem vagyunk házasok", nincsen okom felháborodni"

Akkor ennek alapján nem vagytok házasok, szóval neki meg semmi köze sem hozzád, sem a kicishez.

Sőt, a fiacskája is mehet Isten hírével, mert nem a férjed.

tegnap 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én otthagynám a fszba.

N 32

tegnap 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!