Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elegem van a páromból, és a...

Elegem van a páromból, és a családjából is... Ti mit tennétek a helyedben?

Figyelt kérdés

Párom egyke, van egy közös kisfiunk. Anyósom szerint "a pasik nem értenek semmihez", minden a nő dolga, a háztartás, a gyerek, a csekkek, stb, ebben a szellemben nevelték a fiát. Ehhez képest évek alatt, birkatürelemmel eljutottam a párommal oda, hogy szoktunk közösen főzni, ő is porszívózik, mosogat, és kifejezetten jó apa, rendszeresen játszóterezik a fiával, ellátja, ha kell, szereti, gondoskodik róla. Viszont. Borzasztóan egoista, a fia szükségletein túl kizárólag saját maga a fontos, én évek óta a gyerekkel vagyok otthon, nincs normális bevételem, tehát évek óta nem vettem ruhát magamnak, ellenben ő magának (és a gyereknek) mindent megvesz, én meg sehol se vagyok. Közben a haverokkal sörözni, moziba jár, ezt még el is fogadnám. De most nyaralni fog menni, több hétre, és mi otthon maradunk a kicsivel. Anyós szerint ez teljesen rendben van így, hadd menjen, kapcsolódjon ki. Amikor felháborodtam, anyós közölte velem, hogy "nem vagyunk házasok", nincsen okom felháborodni.

Ugye igazam van, ha azt mondom, hogy ez egy beteg család, és jobb nekünk külön utakon ezután?

nov. 15. 22:03
 21/92 anonim ***** válasza:
96%
Jól írja az előző, először keress munkát míg kapcsolatban vagy, gyűjts pénzt majd a külön életre, gyerekre, tartalékra. Meglátod, hogy hogyan viselkedik közben, van amikor látják, hogy a nő nincs annyira kiszolgáltatva akkor jobban megbecsülik.
nov. 16. 07:22
 22/92 anonim ***** válasza:
84%
21es ez jól hangzik de ha ennyi évet otthon volt, nem valószínű hogy kapkodni fognak utána, és olyan hű de jól fizető állása lesz, hogy miután fizette mindennek a felét maradjon tartaléka is
nov. 16. 07:25
 23/92 anonim ***** válasza:
91%

Nem fognak kapkodni utána, de ne is válogasson ha ennyire szabadulni akar. Menjen el gyárba operátornak (más nő, anya is el tud menni ilyen helyre), vagy pl munkaügyis tanfolyamra is adnak pénzt, mintha dolgozna. Az utóbbival legalább lenne szakmája. Pl szociális gondozó szakmával tuti el is tudna majd helyezkedni. A tanfolyam alatt a gyerekre is kap valami pénzt hogy el tudja helyezni addig a gyereket valakinél. Nem tudom pontosan, olvasson utána/menjen be a foglalkoztatási osztályra megérdeklődni.

Még ha havi 20 ezret félre rak, az is valami. Jobb kiindulás mint a "meek innen mert nem bííroooom továbbb" vergődése mikor ruhát se tud venni magának évek óta. Nagyon el van szakadva a valóságtól ezzel a gondolkodással.

Hova a ptsába megy, komolyan?

A pasi nélkül hajléktalan. Már az első külön utas napján elvennék tőle a gyereket és fetrenghetne a vasútállomáson egy padon. Komolytalan egy ember. Nem vergődnie kellene hogy most ő megy a pucér pitsájával, hanem ésszerűen megtervezni.

nov. 16. 08:03
 24/92 anonim ***** válasza:
80%
Megint egy felelőtlen, idióta tyúk. Már ha egyáltalán igaz a kérdés.
nov. 16. 08:18
 25/92 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg menj el dolgozni, mint a felnőttek, ahelyett, hogy a pasidon élősködsz teljes mértékben, de mellette azért elvárod, hogy a háztartásból is vegye csak ki a részét. Mire fel, mikor te egész nap otthon ülsz és még a rucikádat is ő fizesse?
nov. 16. 08:26
 26/92 anonim ***** válasza:
33%
Mi van? Nem lehet 2 évig se otthon a gyerekkel, és addig ne is támogassa a pasika a saját családját? Gondolom terhesség alatt se vett ruhát ami jó rá terhesség után, meg utána 2 évig otthon van, normális. El vagytok ti tévedve de nagyon. Ha persze több mint 2-3 évről van szó az más.
nov. 16. 08:53
 27/92 anonim ***** válasza:
95%
26os ha évek óta otthon van, nem valószínű hogy 2 éves a gyerek..főleg ha azt írja nincs normális bevétele, akkor nem valószínű hogy GYED-et kap.
nov. 16. 09:04
 28/92 anonim ***** válasza:
81%

jajj ezek a lepontozások 😂 látom annak aki nagybetűs Anya, büdös a munka. Szóba sem jöhet, mint opció. Egyenesen sértő már a felvetés is, hogy dolgozzatok!

Akkor mondok jobbat, legyen rosszlány a kérdező és élhet tovabbra is a puncikajaból, vagy akaszkodjon rá más palimadárra aki eltartja

nov. 16. 09:11
 29/92 anonim ***** válasza:
65%
Hát kérdező, itt a párod a hibás nen az anyós. Azért hibás mert nem tisztel, nem szeret téged, leszarja, hogy neked mire van szükséged. Szerintem költözz vissza a szüleidhez, vagy ha nem tudsz rakd bölcsibe a gyereket, menj el dolgozni, gyűjtsd a pénzt és lépj le.
nov. 16. 09:37
 30/92 anonim ***** válasza:
85%
Én nem javasolnék a kérdezőnek válást vagy munkakeresést, mert aki annyira életképtelen, hogy ilyenhez megy feleségül, szül is neki, aztán itt kérdez vadidegeneket, az két hét alatt éhen halna.
nov. 16. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!