Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elegem van a páromból, és a...

Elegem van a páromból, és a családjából is... Ti mit tennétek a helyedben?

Figyelt kérdés

Párom egyke, van egy közös kisfiunk. Anyósom szerint "a pasik nem értenek semmihez", minden a nő dolga, a háztartás, a gyerek, a csekkek, stb, ebben a szellemben nevelték a fiát. Ehhez képest évek alatt, birkatürelemmel eljutottam a párommal oda, hogy szoktunk közösen főzni, ő is porszívózik, mosogat, és kifejezetten jó apa, rendszeresen játszóterezik a fiával, ellátja, ha kell, szereti, gondoskodik róla. Viszont. Borzasztóan egoista, a fia szükségletein túl kizárólag saját maga a fontos, én évek óta a gyerekkel vagyok otthon, nincs normális bevételem, tehát évek óta nem vettem ruhát magamnak, ellenben ő magának (és a gyereknek) mindent megvesz, én meg sehol se vagyok. Közben a haverokkal sörözni, moziba jár, ezt még el is fogadnám. De most nyaralni fog menni, több hétre, és mi otthon maradunk a kicsivel. Anyós szerint ez teljesen rendben van így, hadd menjen, kapcsolódjon ki. Amikor felháborodtam, anyós közölte velem, hogy "nem vagyunk házasok", nincsen okom felháborodni.

Ugye igazam van, ha azt mondom, hogy ez egy beteg család, és jobb nekünk külön utakon ezután?

nov. 15. 22:03
 31/92 anonim ***** válasza:
78%
Miért is szültél gyereket egy ilyen embernek?
nov. 16. 09:47
 32/92 anonim ***** válasza:
92%
Miért vagy együtt ilyen emberrel és miért csináltatok gyereket, mikor amúgy egy életképtelen, lusta phasz?
nov. 16. 10:09
 33/92 anonim ***** válasza:
100%
#30 Nem a felesége, a pasi el sem vette. Abból él, hogy ő a gyerek anyja.
nov. 16. 10:22
 34/92 anonim ***** válasza:
69%
Ha te otthon vagy, miért is nem te csinálod a házimunkát? Ha évek óta otthon vagy feltetelezem már legalább kiscsoportos a gyerek, mit csinálsz otthon egész nap? A pasid dolgozzon, tartson el, és még otthon is szálljon be? Lehet neki meg a baszogatasbol van elege, azért jár el. Menj el te is dolgozni (tudom, most jön az a rész hogy de itt nincs munka - akkor gondolom más se dolgozik arrafele), aztán meg az otthoni teendőket beszéljétek meg ki hogyan veszi ki a részét. Gyakori jelenség hogy ha teljesen rá vagy utalva egy férfira, akkor biztosra veszi a jelenléted. De mi a terv, hova mennél amugy nulla pénzzel?
nov. 16. 10:33
 35/92 anonim ***** válasza:
100%
29 persze menjen más nyakára élősködni a mostani helyett...
nov. 16. 10:57
 36/92 anonim ***** válasza:
89%

Komolyan ennek nem volt semmi jele korábban?

És még gyereket is szültél neki,miért?

Mindegy.

Ha úgysem lesz itthon hetekig akkor nyugiban összepakolhatsz és mehetsz máshová ahol jobb neked és gyereknek is.

A pasinak meg majd feltünik a hiányod,ha nem kap kaját este.

Az "anyóst" pedig ignoráli kellet volna már az elején,de majd mostantól.

nov. 16. 11:15
 37/92 anonim ***** válasza:
90%
36, és szerinted ennyi idő alatt a kérdező talál másik eltartót? Ahhoz nagyon jónak és szépnek kell lennie hogy két hét alatt befogadja egy pasi gyerekestől és még vállalja a további eltartást is.
nov. 16. 11:23
 38/92 anonymousreview60 ***** válasza:
42%

Alacsony minőségű - még nem férfi - hímegyeddel jöttél össze és a nevelésében jelentősen léptél előre.

A csávó bizony nagyon rosszul áll a dolgokhoz, ezen változtatni kell. Ezt meg kell beszélni, párterápia is szükséges lehet. Ennek a kimenete egy a másikra odafigyelő ÉS féfi kinevelése lehet. Ha ez nem működik, akkor mérlegelni kell, hogy mi a jobb a gyereknek:

1. diszfunkcionális családban felnőni, ahol nem tudja megtanulni a pérkapcsolat alapjait, és az anyja boldogtalan, az apja meg "jó, ahogy vannak a dolgok" módon öntudatlan és önző módon "boldog",

2. kilépni a kapcsolatból, és vállalni a rövidebb-hosszabb idejű anyagi visszaesést, egyke gyerekkel élést és jelentősen rossz esélyeket a párkapcsolati piacon.

Itt nem-felnőttek vállaltak gyereket.

nov. 16. 11:25
 39/92 Szervizmérnök úr ***** válasza:
86%

"Anyós szerint ez teljesen rendben van így, hadd menjen, kapcsolódjon ki. Amikor felháborodtam, anyós közölte velem, hogy "nem vagyunk házasok", nincsen okom felháborodni."

Tehát kimondta, amit eddig talán nem is sejtettél(?), hogy téged egy ingyenélőnek tekintenek, aki örüljön, hogy megtűrik a házban.

Egyébként eleve furcsa, valakiben nincs annyi női szolidaritás, hogy a helyedbe képzelje / érezze magát. Még annak dacára is, hogy egyébként hajlamosak általában a "fiacskájuk" pártjára állni.

Csak te itt semmibe vagy véve.

nov. 16. 11:28
 40/92 anonim ***** válasza:
84%

Alacsony minőségű - még nem férfi - hímegyeddel jöttél össze és a nevelésében jelentősen léptél előre.

Ennyi erővel a kérdező is alacsony minőségű, még nem felnőtt nő hiszen más tartja el.

Kérdező, fizesd ki magadnak az utazást ha menni akarsz, meg a gyerek költségeinek a felét. Ha akkor jó a kitartott szerep mikor nem kell dolgozni csak a hűtőbe terem az étel, akkor legyen jó ilyenkor is.

nov. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!