Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy működhet úgy a házasság,...

Hogy működhet úgy a házasság, hogy a párod családjából valakit szívből utálsz?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha van is okod rá, nem csak nem szimpi de normálisan el tudok lenni, ha úgy van, hanem tényleg utálod, jó okkal.

Aki ilyen helyzetben van, milyen a házasság? Vannak ebből veszekedések? Milyen egy családi összejövetel?

tegnapelőtt 13:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%

Érett gondolkodású, normális felnőtt emberek között egy úgy zajlik, hogy hiába utálom az egyik rokonomat, nem mutatom, főleg társaságban. Nem vele fogok beszélgetni, nem ülök mellé a vacsoraasztalnál, nem is nézem levegőnek, mert ez neveletlenség. Köszöntöm udvariasan, megkérdezem, hogy van, de igazából egyáltalán nem érdekel a válasz és már fordulok is el. Ha hozzánk jön a család, őt is meghívjuk, de csak őt soha és hozzá sem megyünk, csak a családdal.

Ha nem így kezeled, előbb-utóbb családi botrány lesz belőle, ami senkinek sem jó.

tegnapelőtt 13:15
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Sok esetben emiatt megy tönkre...
tegnapelőtt 13:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veszekedés, az illetőt a párom is utálja. Nem járunk vele össze. Nincs probléma ebből.
tegnapelőtt 13:25
 4/23 A kérdező kommentje:
1. Normális vagyok én vele, nincs balhé, csak rosszul vagyok már a gondolatától is :D
tegnapelőtt 13:27
 5/23 anonim ***** válasza:
66%

1 vagyok: Legyen benned annyi tartás, hogy leszarod. Hidd el, ez fájhat a legjobban. Ne hergeld magad még a gondolatával sem.

Azt nem írtad, hogy a párod is utálja, vagy csak Te, mert ez nem mindegy.

tegnapelőtt 13:29
 6/23 A kérdező kommentje:
Ő se szereti kifejezetten, megérti, hogy mi a bajom vele, de benne megvan ez a "családtagom és emiatt szeretnem kell ez mindent felülír" mentalitás.
tegnapelőtt 13:32
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ebből akkor van probléma, ha a párod más véleményen van és ti ketten nem tudjátok megbeszélni és megérteni egymás miértjeit. És hatalmi harcot csináltok belőle, hogy "miért nem áll ki mellettem".
tegnapelőtt 13:35
 8/23 anonim ***** válasza:
68%
6 - Akkor fapofa fel. Ha nem világvége az utálat tárgya, és nem piszkál az illető, tehát csak ott van, akkor nem lehet gond. Vagy mit szeretnél? Hogy a párod ne menjen a családjához azért, mert neked van valami gondod az egyik jelenlévő családtaggal?
tegnapelőtt 13:39
 9/23 Metionin ***** válasza:
100%
Nem járok vele össze, a családi banzájokra párom ha akar, nélkülem megy. Ők nem jönnek ide. Elkerülhetetlen eseményeken köszönök és a lehető legtávolabb helyezkedek az illetőtől, ignorálom, majd a végén elköszönök.
tegnapelőtt 13:41
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
nålunk lett ilyen eleinte kedveltem de aztån tett pár dolgot ami miatt nem birom .
tegnapelőtt 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!