Hogy működhet úgy a házasság, hogy a párod családjából valakit szívből utálsz?
Úgy értem, ha van is okod rá, nem csak nem szimpi de normálisan el tudok lenni, ha úgy van, hanem tényleg utálod, jó okkal.
Aki ilyen helyzetben van, milyen a házasság? Vannak ebből veszekedések? Milyen egy családi összejövetel?
Én párom anyukájából ábrándultam ki. Havonta ki kell segíteni pénzzel mert nem jön ki a nyugdíjából. Vásárlások, pénzutalás állatorvosra a kutyája miatt, most is kell majd utalni egy nagyobb összeget hogy az apja sírhelyét meg tudja hosszabbíttatni, meg kicsit rendbehozni a sírt. Halálra szégyellném magam ha a fiam fizetné ki azt, hogy a nagyapját nehogy kikaparják a sírból. Egy tál levest nem kapunk tőle soha, mikor nála vagyunk 1 pohár vízzel se kínál meg minket. Kilóg a segge a biliből, de azért libacombot kellett venni neki Márton-napra. Ha az én anyám lenne, egy büdös fillért se adnék neki. Én redukáltam vele a találkozásokat mert nem érdekel 90%-ban a pletykálása vagy a kutyáról tartott monológjai.
Párom meg köztem nincs emiatt súrlódás, de engem biztos nem nézhetne baromnak az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!