Ha a férjed apja a 2. házasságában él, akkor ki számít hivatalosan anyósnak?
Figyelt kérdés
máj. 20. 12:40
A kérdező szavazást indított:
A férjed édesanyja
Az após felesége
Mindketten azok
51 szavazat
1/14 anonim válasza:
Sztem az anyós nem egy hivatalos rokoni ág, szóval ennyi erővel mindkettő lehetne anyósod.
3/14 anonim válasza:
Anyós a házastárs anyja, após a házastárs apja, ergo a második feleség após felesége
4/14 anonim válasza:
Már miért lenne egy idegen nő "anyós".
Az anyósod a párod anyja, nem befolyásolja hogy az apja hányadik házasságában van.
5/14 anonim válasza:
Nekem kettő van. Tudom, tudom. Van egy anyósom, meg egy pótanyósom.
6/14 Dworkyll válasza:
Gyakorlatilag mindkettő az. Tapasztalat. A jó hír, hogy egy kicsit versenyezni fognak egymással (ez is tapasztalat), szóval ez nem egy rossz felállás.
8/14 anonim válasza:
7!
És ha a kapcsolat olyan, hogy az anyjáról annyit mond, hogy "azon kívül, hogy megszült semmit nem köszönhetek neki" a pótanyjáról meg annyit, hogy "legalább próbált terelgetni"?
9/14 anonim válasza:
Akkor nincs. Én megszakítottam az anyámmal a kapcsolatot, mert egy toxikus bűnöző. Így a férjemnek nincs anyósa.
Igazából az érintettnek kell érezni, hogy kihez áll közelebb és kivel tartja a kapcsolatot. Ha egyikkel sem, akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!