Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósoméknak csak a lányuk számít?

Apósoméknak csak a lányuk számít?

Figyelt kérdés

Annyira fel tudom idegesíteni magam párom szüleinek beszólásain, főleg az apjáén. Mintha csak a párom lánytestvére létezne, akiknek van mit a tejbe aprítani.

Pontosabban a férj szüleinek. Házat kaptak, autókat, berendezték nekik stb.

Nekünk tönkrement most mosógépünk, nem volt már fiatal. Erre az apósom, hogy hát gyakrabban kéne cserélni, Petráék (nevezzük így a lánytesót) is most kaptak megint újat. Erre mondja a párom nevetve, hogy jó, majd ha mi is kapunk mosógépet, ígérem gyakrabban fogjuk cserélni.

Erre apósom, hogy hát igen, jól kell férjhez menni.

Komolyan, mintha fő életműve lenne, hogy jól adta férjhez a lányát.

Ha nekik tönkremegy az autójuk vagy valami más baj van, egyből így szegények, úgy szegények. Nálunk meg jön a fenti duma, hogy mondjuk nem használtat kellene venni stb.

Mi mindenért megdolgoztunk. Hozzáteszem Petráék is ezt állítják magukról. Bár végülis nézőpont kérdése.

Nekik még a parkolóbírságot is a férj szülei fizetik ki.

A párom most csinálja a mesterdiplomáját munka mellett, annyit nem kérdeznek a szülei, hogy hogy megy, vagy bármi.

Csak a Petráek, mert most kaptak egy milliós étkezőasztalt.

Komolyan ezt miként lehet figyelmen kívül hagyni? Beszólni nem lehet, mert mindig van rá válasz.

(A savanyú a szőlő kommentek jöhetnek az elején)

2021. aug. 22. 08:49
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
35%

tényleg savanyú a szőlő. minek irigykedsz? jobb nem lesz tőle az életed. tedd félre a gyerekes viselkedést és próbáld meg élvezni az életet a pároddal. bár ilyen hozzáállással szerintem az is nehéz lesz.

sok sikert!

2021. aug. 22. 08:58
 2/46 A kérdező kommentje:
Igen és ennyivel mindig le van rendezve minden, mert ezek szerint ez a normális értékrend a világban, hogy egy szülő ekkora különbséget tesz a gyerekei között.
2021. aug. 22. 09:04
 3/46 anonim ***** válasza:
86%
Próbáltatok már beszélni apósékkal errõl?
2021. aug. 22. 09:10
 4/46 A kérdező kommentje:

Nem lehet velük, ha szóvá teszi a párom, szinte kiröhögik, hogy mit érzelgősködik, ne tegye magát nevetségessé. Ha finoman beszól, akkor meg amit írtam, mindig van rá válasz. Ha mas nem akkor az, hogy én így gondolom mert csak, meg az én házamban azt mondok amit akarok.

Vagy olyan is van, hogy totál letagadja amit korábban mondott.

2021. aug. 22. 09:14
 5/46 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd a picsába. Jobbat nem lehet mondani.
2021. aug. 22. 09:18
 6/46 A kérdező kommentje:

Próbálom bevenni a lesz@rom tablettát, csak néha nehéz. 😅

Jó legalább kiírni magamból.

2021. aug. 22. 09:23
 7/46 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Apósodéknak csak a lányuk számít.
2021. aug. 22. 09:23
 8/46 anonim ***** válasza:
91%
Én mondjuk biztos nem tartanám a kapcsolatot ilyen rokonokkal.
2021. aug. 22. 09:27
 9/46 A kérdező kommentje:
Én se tartanám ha rajtam múlna, de párom meg ragaszkodik hozzájuk, pedig ő is tudja, hogy bántják
2021. aug. 22. 09:37
 10/46 anonim ***** válasza:
94%
Én tuti megjegyezném, hogy igen, igaza van, én is szerettem volna jól férjhez menni, de minket sajnos a férjem szülei nem tudnak ilyen szinten támogatni.
2021. aug. 22. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!