Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósoméknak csak a lányuk számít?

Apósoméknak csak a lányuk számít?

Figyelt kérdés

Annyira fel tudom idegesíteni magam párom szüleinek beszólásain, főleg az apjáén. Mintha csak a párom lánytestvére létezne, akiknek van mit a tejbe aprítani.

Pontosabban a férj szüleinek. Házat kaptak, autókat, berendezték nekik stb.

Nekünk tönkrement most mosógépünk, nem volt már fiatal. Erre az apósom, hogy hát gyakrabban kéne cserélni, Petráék (nevezzük így a lánytesót) is most kaptak megint újat. Erre mondja a párom nevetve, hogy jó, majd ha mi is kapunk mosógépet, ígérem gyakrabban fogjuk cserélni.

Erre apósom, hogy hát igen, jól kell férjhez menni.

Komolyan, mintha fő életműve lenne, hogy jól adta férjhez a lányát.

Ha nekik tönkremegy az autójuk vagy valami más baj van, egyből így szegények, úgy szegények. Nálunk meg jön a fenti duma, hogy mondjuk nem használtat kellene venni stb.

Mi mindenért megdolgoztunk. Hozzáteszem Petráék is ezt állítják magukról. Bár végülis nézőpont kérdése.

Nekik még a parkolóbírságot is a férj szülei fizetik ki.

A párom most csinálja a mesterdiplomáját munka mellett, annyit nem kérdeznek a szülei, hogy hogy megy, vagy bármi.

Csak a Petráek, mert most kaptak egy milliós étkezőasztalt.

Komolyan ezt miként lehet figyelmen kívül hagyni? Beszólni nem lehet, mert mindig van rá válasz.

(A savanyú a szőlő kommentek jöhetnek az elején)

2021. aug. 22. 08:49
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

És te miért foglalkozol velem ennyit? Nincs jobb dolgod? 😉

A kérdést még mindig én tettem fel, azzal foglalkozom, akivel akarok. Tehetsz fel te is itt gyakorin, ha szeretnél.

Hol írtam, hogy nem szeretnek a "pasim" szülei? Vagy nem fogadnak el?

Ez is vicces, hogy próbálod belemagyarázni, hogy ki a negatív személyiség. Le kéne tenni a Nők Lapja pszichológia rovatait és esetleg szakkönyveket olvasgatni, akkor talán jobban menne ez a fotel freud-oskodás.

2021. aug. 24. 14:21
 32/46 anonim ***** válasza:
48%

Azért, mert mulattat a féltékeny vergődésed meg a gyűlöleted egy olyan ember iránt, aki le se sz@rja a fejed 🤣

Nők Lapját meg életemben nem olvastam.

2021. aug. 24. 15:33
 33/46 A kérdező kommentje:

Hahaha most aztán rohadtul mellétrafáltál, mert pont, hogy Petra az, aki állandóan foglalkozik velünk.

De kérlek te folytasd, mert engem meg a vergődésed mulattat, amint egy vadidegennek osztod az észt, mert úgy látszik más nem foglalkozik veled. 😂😂😂

2021. aug. 24. 17:12
 34/46 anonim ***** válasza:
65%

Kérdezõ itt egy a fontos, hogy boldogok vagytok-e egymással, ha igen akkor nincs mirõl beszélni.Tisztességesen dolgoztok, azt vesztek amire jut.Nem azon fogsz agyalni, hogy a petra férje, vajon mikor fog keresni más nõt a gazdagságában.lehet a Petra mindennap gondol erre, ezt nem tudhatod(biztos hogy boldog?).Tudod jó ha van a pénz, de nem mindig hasznos egy házasságban akár a nõ részérõl vagy akár a férfi részérõl.

Nagyon megértelek a szülõk megnyilvánulásai alapján,hiszen véded a párod,mert szereted és neked is rosszul esik.Arra vigyázz,hogy a szülõk a párodat be ne folyásolják ellened.

2021. aug. 24. 19:01
 35/46 anonim ***** válasza:
48%

Már megint Petra, Petra, Petra meg Petra. 🤣 Mindenről csak ő jut eszedbe, folyton körülötte járnak a gondolataid, ami elég beteg :D Sőt már inkább félelmetes...

Persze-persze, biztos ő az aki állandóan veled foglalkozik, mert egy szerelmi házasságban, egy gazdag férjjel az oldalán más elfoglaltsága sincs, csak hogy a csóró testvére boldogtalan és rosszindulatú nőjével törődjön. 😏

Az pedig elég ciki, hogy a szókincsed annyira szegényes, hogy egy frappáns visszavágásra is képtelen vagy magadtól, és azt ismétled el amit én írtam. Mint egy papagáj 🦜🦜🦜

2021. aug. 25. 14:21
 36/46 A kérdező kommentje:

Inkább leszek a saját cirkuszomban papagáj, mint máséban majom.

Ügyes vagy, jár a banán! 😂😂😂

2021. aug. 25. 16:07
 37/46 anonim ***** válasza:
76%

Mekkora gyökér válaszolók vannak itt...

Kérdező! Szinte látom apóst, ahogy a pörköltszaftos kinyúlt atlétájában, a bagótól sárga bajusza és a hordó bele között jártatja a pofáját.

Frusztrált kis nyomorék és én azt feltételezem - sok évtized alatt, nagyon különböző társadalmi helyzetű emberek sokaságát megismerve - hogy a proli, csóró após

1. Nagyon büszke a lánya szerencséjére, hogy a puncijával mit ért el és úgy érzi a nászék pénze az ő sikere is

2. Frusztrált, hogy csóró nyomi és azért csesztet titeket, mert a feszkót le kell vezetni

Én ilyen gyökerekre rá nem nyitnám az ajtót.

2021. szept. 7. 05:14
 38/46 anonim ***** válasza:
33%
#37 Ők lennének a legboldogabbak, ha a kérdező nem nyitná rájuk az ajtót többé :D
2021. szept. 24. 13:06
 39/46 anonim ***** válasza:
68%
Na neee
2022. febr. 24. 19:00
 40/46 qkker1 ***** válasza:
87%
Élsz még, kérdező, vagy megütött a guta?
2022. okt. 1. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!