Ez pluszban javít a kapcsolatomon vagy semmit se számít hogy lassan de javul a kapcsolatom a szüleivel?
Te érted is, amit ideírtál?
Mert tök zagyvaság az egész.
Na így már érthető!
Nem teszek semmi pluszt, eltűröm évi 1x-2x, szerencsére a vírusnak hála, másfél éve nem láttam. Anyósról van szó.
Én se vesszővel se anélkül nem értem, az a kérdés, hogy baj-e ha elmentek közösen étterembe, mert hogy ez egy lavinát indít el és akkor állandóan találkozni kell, vagy mi?
Nyilván a kapcsolatodon nem segít, ha különösebb ok nélkül nem akarsz szóba állni a szüleivel.
Én nem értlek Kérdező!
Nem a kérdésedet, mert abban már edzésben vagyok, ismerve a stílusodat. Én is, más is már számtalanszor elmondtuk neked, hogy a kapcsolatotoknak nem tesz jót, ha az amúgy TELJESEN NORMÁLIS szülőktől hermetikusan el akarod zárni a párodat valamilyen frusztrációd miatt.
Az meg milyen abszurd marhaság, hogy hasznos e a kedvesség, figyelmesség?
Persze, hogy hasznos, minden emberi kapcsolatban segíti a közelkerülést, a beilleszkedést és nyilván a párod sem fogja zokon venni, ha végre próbálsz emberi módon megnyilvánulni a számára fontos emberekkel, amit úgy hívunk, hogy család!...még ha te erről nem is akarsz a nagy kizárólagosság és kisajátítás közben tudomást venni!
Persze mindezt azért merem ilyen biztonsággal állítani, mert a másik 20 kérdésednél kiderült, hogy teljesen normális, nem ragadós, nem tapadós, nem beleszólogatós emberekről van szó, az egyetlen "bűnük", hogy nem párologtak el a Föld színéről, amikor te megjelentél a képben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!